Arkiver

EventsFintechNyheder

Nordic Startup Conference gæster København

Den 18. marts vil Hilton Hotel i København danne rammerne om dette års Nordic Startup Conference. I samarbejde med Tech Nordic Advocates stabler de et event på benene, der med rund hånd blander danske, nordiske og baltiske vækst-startups sammen med internationale investorer og fremtrædende erhvervsledere.

Nordic Startup Conference satser på et event, der kan være med til at stimulere vækst inden for startups og skalering, ved at bringe startups, investorer og erfaring sammen på et sted. Målet er ligeledes at skabe et miljø baseret på samarbejde, vidensdeling og muligheder for at udvide sine netværk.

“Vi er meget glade for at være fælles medværter for Nordic Startup Conference, hvilket er et vigtigt skridt i vores bestræbelser på at kunne tilbyde et netværk af støtte, rådgivning og viden til startups, og samtidigt fremme samarbejdet i den nye digitale økosystem i Norden, hvilket understøtter digital innovation og vækst overalt i verden,” siger Jeanette Carlsson, stifter og bestyrelsesforkvinde for Tech Nordic Advocates og Henrik Lysgaard, stifter af Nordic Startup Conference

Et af de største trækplastre på konferencen bliver “Battle of the Vikings”, hvor udvalgte vækstende startups får muligheden for at pitche deres virksomhed til potentielle investorer. Derudover vil der være paneldiskussioner om fremtiden inden for fintech i Norden. Eksempler på temaer er den effekt, disruptive startups har på etablerede virksomheder, hvordan investorerne udvælger deres foretrukne startups, erfaringer med samarbejde mellem startups og etablerede virksomheder, hvordan man skaber hypervækst og hvordan man skalerer sin virksomhed.

Listen over prominente talere er lang og tæller folk fra både Danmark og de resterende nordiske og baltiske lande. Blandt talerne kan nævnes Tine Thygesen fra Everplaces, Mathias Møl Dalsgaard fra GoMore, Mathias Thomsen fra Uber Danmark og Tim He, Northzone Ventures’ investor.

Anna Mee Allerslev, Borgmester for Beskæftigelse og Integration i København, som åbner konferencen for dens 350 estimerede besøgende, er glad for at konferencen afholdes i hendes by.

“Det nordiske tech startup scene trives for tiden og investeringerne vokser i de nordiske lande . Og jeg er glad for, at Tech Nordic Advocates og Nordic Startup Conference afholder deres konference her i København . Begivenheder og aktiviteter er afgørende for at hjælpe dannelsen og udviklingen af startups. Det og adgang til finansiering. Det er vores mål, at København bliver den førende business metropol i Nordeuropa. Hvor vækst og livskvalitet går hånd i hånd,” udtaler hun.

Billetter koster 664 kroner for startups og kan købes via dette link.

Skriv et svar