Arkiver

GuideNyheder

Se videoen: Tine Thygesen om at opbygge succesfulde teams

Her kan du se videoen, hvor serieiværksætter Tine Thygesen taler, om hvordan man kan opbygge fantastiske teams. Blandt andet taler hun om vigtigheden af at tiltrække de rette mennesker fra starten – hvor godtfolk er, kommer godtfolk til.

Tine Thygesen giver i nedenstående video indblik i de overvejelser, som hun mener, at man bør gøre sig, hvis man vil opbygge et velfungerende – og fantastisk – team af medarbejdere. Blandt andet kommer hun ind på, at det er vigtigt at tænke langsigtet, når man udvælger medarbejdere til sin virksomhed. Det kan, ifølge Tine Thygesen, være en fordel at tiltrække de rette, kvalificerede mennesker fra starten – det kan betale sig på lang sigt.

Se videoen her.

Tine Thygesen – Building Great Teams from HackFwd on Vimeo.

Skriv et svar