Arkiver

HardwareNyhederUngt Tech

Danish Tech Challenge – skal dit startup være med?

Danish Tech Challenge Startup Trendsonline

Du kan stadig nå at tilmelde dig og dit startup til Danish Tech Challenge 2016 og blive en del af Danmarks største hardware-accelerator. Ansøgningsfristen for håbefulde startups er 15. maj 2016.

Danish Tech Challenge er det første og eneste danske accelerator-program, der fokuserer på hardware startups. De tilbyder kontorfaciliteter i hjertet af forskerparken Scion DTU, adgang til prototype-værksted, rådgivere og et netværk af andre hardware startups over fire måneder og ikke mindst en kontant gevinst på 500.000 danske kroner til vinderen af den endelige konkurrence.

Det er en vigtig del af økosystemet på DTU, som Danish Tech Challenge udgør. Scion DTU er en central del af det højteknologiske miljø af virksomheder omkring DTU, og Danish Tech Challege er med til at udvikle de nye virksomheder, der udspringer fra Universitetet.

Blandt finalisterne i Danish Tech Challenge 2016 var Fluidan, der netop har landet en investering på 7 millioner kroner, men som måtte se sig slået i finalen af Medtech-startuppet Medtrace.

Skal du og dit startup deltage i dette års Danish Tech Challenge? Ansøg her.

Læs også: Jakob Svagins tre bedste råd for at komme med i Danish Tech Challenge

Skriv et svar