Arkiver

NyhederPlatform

23 bliver til TwentyThree

Det tidligere 23 og 23 Video skifter navn til TwentyThree. I den forbindelse bliver de to sider også fusioneret, så alt nu er på en enkelt side. Men bare rolig, farven er stadig grøn.

Stifterne bag 23 og 23 Video, Thomas Madsen-Mygdal og Steffen Fagerström Christensen, har igennem årenes løb oplevet mange forskellige måder at udtale deres navn, og sågar ellers utænkte fortolkninger. Fordi navnet hidtil har stået med tal, har startuppet skiftet navn, alt efter hvilket land, de blev nævnt i. De hed Dreiundzwanzig i Tyskland, Tjugotre i Sverige og Treogtyve i Danmark. Men nu skal det være slut. Nu skal der forenkles og målrettes til fremtiden.

“Vi er blevet kaldt alt fra 23 Video, Video 23, Video24, 23company og 123Video og vi ville derfor gøre det helt klart, hvad vores navn er, ikke bare i Danmark, men i hele verdenen. Fra i dag hedder vi TwentyThree™. Vores navne skift er også et klart et skridt imod vores globale lancering som I kommer til at høre en masse mere til i de næste måneder,” fortæller Luca Rasmussen, Head of Marketing hos Twentythree.

Teamet strømliner konceptet og har besluttet sig for det mere internationalt mundrette TwentyThree. Samtidig samler de deres produkter under én paraply og forsøger at udvikle og udbygge deres visuelle identitet, ved blandt andet at ændre logoet og forny sig lidt på farverne. Men bare rolig, det er stadig grønt, siger de. Den nye visuelle identitet skal udstråle deres startup-ånd, men samtidigt også være tro mod deres begyndelse og hvor de kom fra.

Se mere i introduktionsvideoen herunder:

1 kommentar

Skriv et svar