Arkiver

Content PartnereEventsNyheder

Infoshare 2016: Gdansk skal være det nye hub for tech og New Media

InfoShare 2016 er den største konference for tech og nye medier i den Central- og østeuropæiske region. For 10. år i træk vil begivenheden finde sted i Gdansk, Polen, 18.-20. maj.

Mere end 5.000 investorer, startups og iværksættere deltager i InfoShare, hvor blandt andet 100 speakere vil holde oplæg og workshops. Derudover er der Startup Contest, hvor vinderen modtager 150.000 kroner og får mulighed for at få investeringer for 7,5 millioner kroner.

Ved InfoShare 2016 er der foredrag, workshops og paneldiskussioner, der vil koncentrere sig om fem nøgleområder: Inspiration, Teknologi, Startups, Workshops, og lederskab. Blandt de mere end 100 internationale talere er Kevin Goldsmith (CTO i Spotify), Jon von Tetzchner (Skaberen af ​​Opera og Vivaldi webbrowserne) og Thijs Feryn (fra Combell). Derudover vil der være 250 udstillere samt fremvisninger af IT-udstyr i “Expo Zone”.

En anden integreret og afgørende del af konferencen er Startup Zone, der arrangeres af InfoShare Foundation og STARTER, som Startup Contest er en del af.

Hvad er Startup Zone og hvorfor må du ikke gå glip af det?

Startup Contest – Få en chance for at pitche på Store Scene og vinde 20.000 euro i kontanter plus op til en million euro i eventuelle investeringer. Få fat i utallige forretningsforbindelser, penge og berømmelse!

Startup EXPO – Vis dit projekt foran tusindvis af potentielle kunder og samarbejdspartnere.

Speed ​​dating – Mød internationale investorer og præsenter dit projekt. Det digitale netværkssystem vil hjælpe med at arrangere din tidsplan.

Startup Stage – Lær af de bedste, hvordan man opbygger en global startup. Mød succesfulde mennesker og bliv inspireret af deres historier.

Cathy White fra Seedcamp forklarer:

“Hvis du har succes, er en konkurrence som InfoShare en fantastisk måde at få opmærksomhed i medierne og investorernes interesse. Hvis du ikke vinder, du stadig få gavn af pitching, og for hver bane du gør, vil du ændre og ændre din præsentation. Tænk på det som praksis. ”

Alle startups er velkomne og kan tilmelde sig indtil 20. april.

Reserver din plads nu på dette link og slut dig til de 200 bedste startups fra CEE regionen. Brug koden “nordicstartupbits” og få en 20% rabat på billetten.

Find InfoShare på Facebook, Twitter og Instagram.

Skriv et svar