Arkiver

FintechNyheder

Lunar Ways mobilbank er landet hos beta-brugere

Den skulle være lanceret i efteråret sidste år, og brugere har stået på venteliste for at få lov at prøve Lunar Ways nye mobilbank. Nu har de første 400 brugere fået adgang – heriblandt Trendsonline.

I løbet af de seneste uger er 400 brugere blevet inviteret til at prøve en beta-udgave af mobilbanken fra Lunar Way. Lunar Ways ambition er at tage kampen op med de traditionelle banker ved at have fuldt fokus på de 18-30-årige. Og det kan mærkes.

Ved beta-lanceringen får man som kunde hos Lunar War et kontonummer med mulighed for konto-overførsler og et MasterCard. Men det interessante ved Lunar Way er indtil videre ikke så meget, hvilke bank-produkter de tilbyder, men hvordan de tilbyder dem.

Det tager ikke mange minutter, fra appen er installeret, til man er i gang med at banke på en ny måde. Indtast mobilnummer. Indtast mail-adresse. Login med NemID. Tag et billede af sundhedskort og kørekort. Det er al den data, Lunar Way har brug for, og så snart de har godkendt oplysningerne, har man en ny bankkonto og et nyt MasterCard på vej med posten.

Med udgangspunkt i et simpelt og lækkert design, minder flowet mere om at oprette en Facebook-konto end en bankkonto. Det samme gælder kontakten til supporten, som foregår i et chat-vindue med billede. Og da jeg stillede Anne i supporten et spørgsmål, kom der prompte et svar – med smiley og det hele.

I løbet af de næste uger, ruller Lunar Way flere funktioner ud, som skal gøre det nemt at bruge mobilbank fra mobiltelefonen. Mest brugbar lyder featuren, hvor man kan betale en regning ved at tage et billede, og lade Lunar Way klare resten.

Lunar Way regner med en offentlig lancering og 3-6 uger. Beta-versionen er kun tilgængelig på iOS, men der arbejdes på en Android-version.

Se billeder fra appen her:

Skriv et svar