Arkiver

BusinessCoworking spacesNyhederPlatformVenturekapital

Lars Seier investerer i Sponsta

Det danske Instagram-startup Sponsta og den nyligt fratrådte direktør i Saxo Bank Lars Seier Christensen annoncerer i dag en investering, som skal sætte skub i startuppets vækst.

Seier Capital med tidligere Saxo Bank-direktør Lars Seier Christensen i spidsen har investeret et ikke offentliggjort beløb i det danske Instagram-startup Sponsta. Det meddeler startuppet i en pressemeddelelse tirsdag.

Det er kun godt et halvt år siden startuppet senest kunne meddele en investering fra de danske business angels Tommy Ahlers og Andreas Rasmussen. Også her var der tale om et ikke offentliggjort beløb, mens Sponsta i december måned modtog omkring 500.000 kroner fra Innovationsfonden.

Læs mere: Angel-investering til dansk Instagram-startup

“Vi har oplevet en stærk udvikling og stor interesse for vores platform og nu handler det om at sætte virksomheden op i et ekstra gear og for alvor vise det potentiale, kunderne har for at lave unikke, målbare og tilpassede kampagner på Instagram,” siger Philip Bock, medstifter og adm. direktør i Sponsta.

Sponsta tæller kunder som McDonalds, DSB og Microsoft, der er blevet matchet med relevante Instagram-stjerner gennem startuppet. Sponsta-platformen tilbyder virksomhederne en høj grad af fleksibilitet, så de selv kan vælge netop de Instagrammere, de har brug for, når det gælder alt fra køn, interesse, geografi, rækkevidde med videre. Virksomheder og media buyers får samtidig i endnu højere grad muligheden for at måle spredningen og effekten af kampagnerne. Det er det potentiale, som Lars Seier Christensen har set.

”Sponsta har skabt en skalerbar platform, der løser et meget konkret problem for virksomhederne, nemlig at komme i kontakt med de rigtige Instagrammere. Det er en win-win for alle parter og uden tvivl en investering, jeg ser et meget stort kommercielt potentiale i,” siger Lars Seier Christensen.

Sponsta-teamet består af Philip Bock, der primært har base i London og Daniel J. Mierzwinski og Bo Winther, der fysisk holder til i kontorfællesskabet Rockets Labs i København.

Læs mere: Daniel Mierzwinski: “Visioner skal ikke være på bekostning af livsglæde”

1 kommentar

Skriv et svar