Arkiver

Content PartnereHardwareNyheder

Kickstart din produktudvikling med Scion DTU

Scion DTU, FMC, European Innovation CenterFMC flytter til Scion DTU

Er din virksomhed klar til sparring med DTU-forskere, innovationskonsulenter og forretningsudviklere? Smart Innovation er åbent for alle små og mellemstore virksomheder, der er baseret i Region Hovedstaden, og som har mod på at udvikle og vækste deres produkt og forretning.

Smart Innovation giver små og mellemstore virksomheder mulighed for at deltage i et forløb, der skal skabe vækst – både for den enkelte virksomhed og for Region Hovedstaden som helhed. Alle deltagere i Smart Innovation får adgang til 400 videntimer, hvor de for eksempel kan få sparring med DTU-forskere med ekspertise i præcis den type produktudvikling, som den enkelte virksomhed arbejder med. Derudover får deltagerne 45 timers forretningsrådgivning og 100 faciliteringstimer fra Scion DTU.

Smart Innovation samarbejder med Vækstforum Hovedstaden, der består af centrale aktører fra erhvervsliv, forsknings- og uddannelsessteder, arbejdsmarked, kommuner og Region Hovedstaden. Vækstforum Hovedstaden er med til at sætte retningen for vækst og udvikling i regionen.

Målet med Smart Innovation er at styrke danske virksomheders vidensniveau og forretning, da det kan være med til at skabe eksempevis produktionsjobs, der ellers kunne forsvinde ud af Danmark. Smart Innovation skal også styrke danske virksomheders position på internationale markeder – særligt inden for områderne Smart, Grøn og Sund vækst og blandt andet baseret på Big Data og Internet of Things.

Læs også: Scion DTUs Jakob Svagin: “I Hardware Er Der Kun Plads Til De Allerbedste”

Se videoen: Det kan Smart Innovation hjælpe dit hardware startup med.

Din virksomhed kan deltage hvis…

Smart Innovation er et forløb målrettet små og mellemstore virksomheder, der er baseret i Region Hovedstaden.

Alle deltagere skal indgå aktivt i forløbet, og de forpligter sig til at engagere sig i minimum 800 dokumenterede timer fordelt på 2-4 projektdeltagere over en periode på 9-12 måneder.

Der er løbende ansøgningsfrist, så hvis du og din virksomhed er klar til at vækste og sparre en lang række DTU-forskere, forretningsudviklere og innovationskonsulenter, kan du søge om optagelse i Smart Innovation her.

Læs også: Scion DTU: 80% af vores virksomheder vokser

Skriv et svar