Arkiver

NyhederPlatformUngt Tech

Dansk Oxford-dropout lancerer ny universitetsplatform og lander investering

Ublend Universitetsplatform Trendsonline

Oxford-dropouts lancerer en ny universitetsplatform: Ublend. Startup virksomheden har netop fået deres første Seed investering og er valueret til 9 millioner kroner. 

Ublend, der er en platform for studerende på top-universiteter, er paradoksalt nok startet af en gruppe Oxford-dropouts – herunder danske Anders Krohn, der er medstifter og Managing Director i Ublend. Platformen er oprindeligt designet til at få studerende til at opdage begivenheder på deres respektive campus. Nu har holdet bag Ublend så tilføjet diskussionsgrupper, der skal forbinde brugere over hele verden med fælles interesser.

“Der var vi – på en af de ældste universiteter i verden, et sted beregnet til at definere resten af vores liv, da vi indså, at den tilgængelige teknologi ikke rigtig hjalp os med at få mest muligt af vores tid på universitetet,” husker Anders Krohn.

Holdet bag den nye universitetsplatform, der består af fire tidligere studerende, har tilsammen studeret på hele 12 forskellige universiteter – deres erfaring med diverse universitetsplatforme er derfor bred. Og da ingen af dem fandt, at de eksisterende platforme for studerende fik engageret brugerne og fik formidlet studierelevante events, valgte holdet bag Ublend selv at droppe ud af universitetet og satse alt på at skabe en sådan universitetsplatform.

“Jeg har været så heldig at studere på 5 universiteter på tværs af 3 kontinenter, lære af og med studerende fra alle hjørner af kloden. Jeg lærte en masse i klasseværelser og auditorier, men selvom det måske lyder som en kliché, opdagede og lærte jeg endnu mere fra snakke, diskusioner og idéudvekslinger med de studerende omkring mig. Og det er netop, hvad Ublend handler om,” fortæller Anders Krohn.

Ublend har på nuværende tidspunkt 20.000 brugere, hvoraf de 1.700 er fra København. Platformen er tilgængelig på 12 store universiteter i 4 forskellige lande allerede; Oxford, Yale, Cambridge, Københavns Universitet, Copenhagen Business School, London School of Economics, St. Gallen i Schweiz, John Hopkins, Imperial, UCL, Warwick og Bristol.

“Dette er kun begyndelsen på opbygningen af en platform, der er skræddersyet til behovene hos alle universitetsstuderende globalt. Uanset om de er på udkig efter en medstifter til deres non-profit startup, søger feedback på deres speciale eller bare vil dele en artikel. Det er en platform, der bringer universitetets erfaring ind i det 21. århundrede,” afslutter Anders Krohn.

Skriv et svar