Arkiver

Content PartnereEventsIværksætterprisenNyheder

Derfor skal du bruge tid på Iværk&Vækst

Har du sikret dig en billet til forårets Iværk&Vækst konference? Hvis ikke, så får du her en række bud på, hvorfor du skal skynde dig at gøre det.

Onsdag den 27. april slår Iværk&Vækst dørene op til Randers FCs Bionutria Park i Randers og byder indenfor til forårets store iværksætterkonference. Hvis du stadig er i tvivl, om du skal tage en dag ud af kalenderen og smutte til Randers, får du her række gode undskyldninger for at tage af sted.

Iværksættertopmødet

Et af dagens første ‘must see’-begivenheder er paneldebatten “Iværksættertopmødet”. Her skal en række af Danmarks mest indflydelsesrige erhvervsfolk i startupmiljøet debattere om dansk iværksætteri er på vej i den rigtige retning, og hvad vi som samfund kan gøre for at understøtte iværksætteriet endnu mere.

I panelet sidder blandt andre vicedirektør i Erhvervsstyrelsen, Anders Hoffmann, Formand for Dansk Iværksætterforening, Christian Walther Øyrabø og serieiværksætter og stifter af blandt andet Everplaces, Tine Thygesen.

Tine Thygesen er der i øvrigt god mulighed for at opleve på Iværk&Vækst-konferencen. Hun holder nemlig også et oplæg under titlen ‘Iværksætteri – passion, power og godt håndværk’, og så kan du vinde en times sparring med den ukronede iværksætterdronning. For at deltage i konkurrencen, skal du ultrakort beskrive din virksomhed og hvad du gerne vil have sparring til på, www.facebook.com/ivaerk.

Iværksætterprisen 2016

Og bliv bare siddende hvor du er efter Iværksættertopmødet. Dagens næste store begivenhed er nemlig overrækkelsen af Business Regions Aarhus’ Iværksætterprisen. Her bliver Østjyllands mest lovende startups inden for kategorierne ‘Bedste fysiske produkt’, ‘Bedste immaterielle produkt’ og ‘Den kreative pris’.

Mød finalisterne her: Finalisterne til Iværksætterprisen 2016 er fundet

Vinderne får mulighed for at vælge en prominent mentor fra det østjyske erhvervsliv, for eksempel serieiværksætter og investor, Moonis Kamil, direktør for reklamebureauet Superego, Anders Juel og administrerende direktør i Dan Dryer, Susanne Friis Eden.

”Iværksætterprisen”, er med til at sætte iværksætteri på dagsordenen. Derudover gives de unge nye spirende talenter en hjælpende hånd, ved at tilbyde en hel unik mentorordning med en af dommerne. Det handler om at dele ud af erfaringerne,” fortæller dommer og mentor, Susanne Friis Eden.

Hun fortsætter:
“Udover at jeg som mentor kan være med til at give unge iværksættere gode råd med på vejen, vil der også være rig mulighed for at netværke både for dommerne men ikke mindst også for deltagerne. Jeg glæder mig til at møde en masse energiske og dedikerede unge mennesker og få præsenteret deres innovative idéer. Som mentor for en nystartet virksomhed, får man adgang til den energi og begejstring, der som regel findes hos nystartere. Det er forfriskende og giver en masse energi tilbage.”

Du kan også sætte dit eget mærke på Iværksætterprisen. Stem på din favorit-finalist og vær med til at kåre vinderen af ‘Thumbs Up’-prisen. Afstemningen kører frem til 25. april klokken 12.00. Du finder afstemningen på dette link.

Tema om Deleøkonomi og crowdfunding
Du kan også bruge dagen på at blive klog på deleøkonomi. Blandt andet kan du møde forfatteren til bogen “Den nye Andelsbevægelse“, Claus Skytte, som vil fortælle om, hvorfor deleøkonomi er det nye sort. Du kan også møde Østjyllands ‘rising stars’ inden for deleøkonomien Camilla Hessellund Lastein, stifter af startuppet Lix og Aya Guldhammer Henderson tidligere chef i AirBnB og nu COO i det deleøkonomiske startup, Reshopper.

Læs mere om Lix: Lix lukker aftale med tre af verdens største fagbogs-forlag

Udover debatterne, oplæggene, foredragene og prisoverrækkelsen kan du få en række helt konkrete erfaringer med hjem. Du kan eksempelvis besøge ‘Best practice scenen’ hvor eksperter fortæller om alt, fra hvordan du værdisætter din virksomhed, til hvordan du sælger uden at virke ‘sælger-agtig’.

Du kan slå et smut forbi Iværkstedet, hvor du kan få intensiv 1:1-sparring med en lang række eksperter, eller du kan tage på Business Dating og finde din næste medarbejder eller måske endda en ny forretningspartner.

Billetter til Iværk&Vækst er gratis i forsalget og kan reserveres på dette link. I døren koster billetter 150 kroner.

Skriv et svar