Arkiver

GuideNyhederPlatform

Founderdocs lancerer og er klar til at hjælpe dit startup med det juridiske

Founderdocs er nu live i Danmark. De lancerede deres platform til hjælp og udformning af ejeraftaler for ti dage siden. Nu er de klar til at kigge mod udlandet.

Founderdocs.io er et nyt alternativ til de eksisterende tilbud inden for udformning af ejeraftaler. Platformen er udviklet af stifter af StartupTravels, Anders Hasselstrøm og hans tidligere medarbejder. De oplevede nemlig selv en masse bøvl og hovedbrud med at få udfærdiget de juridiske dokumenter for en ejeraftale, for ikke at tale om udgifterne, som langt overskred budgettet på daværende tidspunkt. Så nu har de lavet deres egen løsning.

Allerede den første uge, efter at de lancerede i Danmark, havde de tre virksomheder igennem, så startuppets eksistensberettigelse var hurtigt etableret,” fortæller medstifter Anders Hasselstrøm.

“Virksomheder, og især startups i et tidligt stadie, har brug for et alternativ til den nuværende dyre og svære løsning. Vi har gjort det nemt, at forstå og samtidig til en pris, som startups i det tidligere stadie kan betale. På den måde gør vi ejeraftaler lettere tilgængelige, så flere får det gjort,” forklarer han.

De tilbyder nemlig 2 forskellige modeller, en til 2000 kroner, hvor kunden besvarer 20 spørgsmål og så derefter kan downloade ejeraftalen på en pdf-fil. Og så har de den lidt dyrere version til 2500 kroner, hvor kontrakten bliver tjekket igennem og godkendt af en advokat, før pdf’en kan hentes.

Og nu, hvor deres ‘proof of concept’ er på plads i Danmark, som var deres første fokus på det danske marked, planlægger de at udvide til udlandet.

“Vi har nu indgået et partnerskab med Penningtons Manches i London, så vi kan tilbyde ejeraftaler til UK virksomheder inden for de næste par måneder. Efterfølgende begynder vi at kigge imod det tyske og amerikanske marked,” fortæller Anders Hasselstrøm.

Testimonials fra de første virksomheder, der benyttede sig af tilbuddet, vidner da også om en stor tilfredshed med produktet.

Emil Iversen fra Medical Sandbox udtaler: “[…] en halv time senere stod vi med en ejeraftale og en stærkere tillid til hinanden.”

Det bakkes op af Sahra-Josephine Hjort fra CanopyLAB, som udtaler: “[…] Vi kunne ikke være mere tilfredse og vi anbefaler det til alle startup-stiftere, vi støder på.”

Skriv et svar