Arkiver

Nyheder

Hvornår på ugen er det bedst at flirte?

Det har dating-appen Happn besvaret. Svaret er ikke det sagnomspundne 42, men derimod søndag aften kl. 20. Men er det universelt eller er det kun hos Happn? Trendsonline har lagt følere ud hos det danske dating-startup Blume.

Blume er en dansk dating-app, der lancerede i foråret 2015 og hurtigt tog fart. Efter blot seks måneder på banen havde de allerede 15.000 brugere i Danmark, lanceret i Sverige og Norge – og yderligere et par måneder senere kunne de melde om flytning til San Francisco.

Appen fungerer ganske lig andre dating-apps, dog med den forskel at folk matcher med fresh selfies. Dette giver en tryghed til brugeren, idet man kan føle sig sikker på, hvem personen bag profilen i virkeligheden er. Man risikerer altså ikke, at man matcher og opnår en forbindelse med en falsk profil.

Happn er en fransk-baseret dating-app, som lancerede i Danmark cirka samtidigt med Blume. Denne app fokuserer på afstand – altså at den opsætter matches med folk i brugerens umiddelbare nærhed. Nu har appen så lige fejret et års jubilæum, og i den forbindelse har de lavet lidt udregninger på deres statistikker over adfærd. Den statistik fortæller, at søndag aften klokken 20 er det bedste tidspunkt at flirte på.

Så kan man måske undre sig over, at det bedste tidspunkt ikke er, når folk er ude i byen fredag og lørdag aften. Men det har Happn et godt bud på.

“I dag findes Happn i over 40 storbyer, og det er tydeligt, at menneskers flirtevaner ser forskellige ud, men der findes naturligvis også ligheder. Uanset hvor man bor i verden, så er weekenden den periode i løbet af ugen, hvor der er flest, der er aktive. Det er interessant, at søndagen er den dag, hvor vi flirter mest i Danmark. Forklaringen er måske den, at danskerne bruger Happn, når der er færre sociale aktiviteter, og så planlægger de ugens dating allerede da. Det styrker vores tro på, at dating handler om at mødes i virkeligheden,” siger Marie Cosnard, Head of Trends hos Happn.

Men er det den samme oplevelse, de har hos Blume, det danske modstykke til dating-appen?

Daniel Delouya fra Blume fortæller, at det meget er den samme oplevelse, de har af besøgstallet på appen. De har dog ikke umiddelbart noget specifikt tidspunkt ud fra statistikker, men weekenddagene er også der, det sker hos Blume.

“Vi ser også klart mest aktivitet lørdag og specielt søndag, sen eftermiddag,” fortæller han.

Så er man på udkig efter den eneste ene skal man nok holde sig fra at aftale serie-marathon på Netflix med vennerne søndag aften.

Læs også: Teazr skifter navn til Blume og rykker til Californien

Skriv et svar