Arkiver

EventsGuideIoTNyhederSoftware

Internet Week Denmark 2016 skydes i gang

Internet Week Trendsonline

Mandag den 9. maj går det løs med den tredje udgave af Internet Week Denmark i Rådhussalen på Aarhus Rådhus.

Internet Week Denmark er en festival, der skal sikre Danmarks fremtidige position blandt de mest
digitale og innovative lande i verden. For tredje år i træk vil festivalen i fem dage tilbyde foredrag, workshops og debatter i og omkring Aarhus. Alt sammen med det formål at sætte fokus på og fejre internettets betydning for vækst, demokrati og den danske velfærdsmodel.

Program
Kl. 10 vil erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen byde velkommen til en uge i internettets navn. Troels Lund Poulsen vil blandt andet fortælle om den nationale strategi for deleøkonomi, der er på vej fra Erhvervs- og vækstministeriet.

Herefter vil borgmester i Aarhus Jacob Bundsgaard i sin åbningstale sætte internettet og den digitale udvikling i et aarhusiansk perspektiv – blandt andet også med henvisning til den nationale strategi for deleøkonomi.

To internationale keynote speakers

Fra Holland er der besøg fra en af verdens førende eksperter i Internet of Everything og smart cities, Bas Boorsma fra Cisco i Amsterdam. Bas Boorsma har stået i spidsen for smart city-initiativer i en lang række europæiske byer.

Fra San Francisco Bay Area kommer Leila Janah, der står bag Sama Group – en non profit-organisation, der bekæmper fattigdom med teknologi. Leila Janah blev i 2009 kåret som en af de mest indflydelsesrige kvinder i tech af det amerikanske erhvervsmagasin Fast Company. I 2010 modtog hun Prix NetExplorateur af det franske senat og en World Technology Award for Social Entrepreneurship for sit arbejde med Samasource.

Undervejs i åbningsarrangementet vil en række danske erhvervsfolk fortælle, hvordan de har skabt succes med teknologi.

Skriv et svar