Arkiver

NyhederPlatform

4 millioner kroner skal gøre 8past10 til den førende platform for ur-entusiaster

Hvad Vivino er for vin-entusiaster, vil det nye 8past10 være for ur-entusiasterne. De vil være den førende platform for entusiaster og forhandlere, hvor de kan mødes online, læse relevant indhold, dele billeder og indlæg samt købe og sælge ure.

8past10 er skabt af henholdsvis iværksætteren Henrik Dideriksen, som også var medstifter af Boligportal.dk – Danmarks største markedsplads for udlejning af boliger samt den førende ur-ekspert Kristian Haagen og Alexander Rosenbæk, der står bag en meget populær Instagram-profil med knap to millioner følgere af ur-entusiaster.

Platformen skal åbne op for at brugerene kan dyrke og udvikle deres fælles interesse for urene. Derved adskiller de sig fra andre sider, der ofte kun fokuserer på køb og salg. På 8past10 vil ur-entusiasten kunne dele og læse indhold, billeder og anmeldelser og deltage i diskussioner angående de forskellige typer og mærker.

Med sig i ryggen har de Capnova, det danske investerings- og udviklingsselskab. Imellem Capnova og andre private investorer, har startuppet allerede formået at rejse 4 millioner i investeringer til udvikling af konceptet.

8past10 har været tilgængeligt i kort tid i Danmark, men satser allerede globalt. Faktisk er planen at sætte massivt ind på internationalt basis inden for de næste 3 måneder.

1 kommentar

  • Love this most beautiful new version updates this free klondike solitaire games,i like and playing this card game,because this very simple to play and include the most fun or relaxing game,so friends download this directly on this visit.

Skriv et svar