Arkiver

BusinessGuideNyheder

Ny app fra Skat skal hjælpe startups og iværksættere

SKAT nye virksomheder Trendsonline

Nu har Skat lavet en app, der skal hjælpe iværksættere og startup virksomheder til at huske de vigtige frister, som alle virksomheder har pligt til at holde sig orienterede om. Er du for eksempel en af de 135.000 virksomheder, der har momsfrist 1. juni, er du måske allerede godt i gang med momsregnskabet. Men måske er du en af dem, der først kommer i tanke om det lige op til fristen – eller efter? 

Har din virksomhed momsfrist 1. juni? Det kan være svært at huske de mange deadlines som nystartet, før man rigtig har fået sat årsregnskaber, momsfrister og lignende i system. Nu har Skat udviklet en app, der skal hjælpe iværksættere, startup virksomheder og alle andre med ansvar for en virksomheds regnskaber og skatteforhold. App’en skal gøre det nemmere at huske fristerne – på den måde kan administrationen af for sene indberettelser lettes, og ekstra afgifter for virksomhederne kan undgåes.

Når du logger på app’en med virksomhedens NemID, får du en oversigt over de frister, der er relevante for din virksomhed. Med et enkelt klik kan du overføre fristerne til din egen kalender på telefonen.

Husk at du også skal indberette moms, selvom din virksomhed ikke har haft køb eller salg i indeværende periode. Hvis du hverken har købt eller solgt varer eller ydelser, skal du blot indberette et 0.

Hvis du glemmer at indberette moms, skal du betale renter, og det kan ende med, at du også skal betale en afgift på 800 kr.

Appen er gratis og kan downloades i AppStore eller PlayButik.

Moms Skat App Trendsonline

Skriv et svar