Arkiver

EventsNyheder

Kaospiloterne indtager København for en dag

Den kreative iværksætter og lederskabsuddannelse holder til dagligt til i Filmbyen i Aarhus. Nu har de flyttet deres udstilling til København, og dagen afsluttes med en intergalaktisk fest, hvor blandt andet Startup Guide er med.

De sidste 25 år har KaosPiloterne holdt til i Aarhus, så det er på tide, at københavnerne får glæden af Kaospiloternes arbejde. De har valgt at have deres årlige udstilling på Space10 i København, og her vil de forskellige projekter, der er blevet arbejdet på det seneste år, blive udstillet. Temaet for årets udstilling er ”From Utopia to Topia” og det bliver muligt at se 30 forskellige projekter.

”Det, der forbinder alle projekter, er, at de alle udspringer fra et ønske om at skabe en bedre fremtid. Det kan være inden for mange forskellige felter, og gennem uddannelsen lærer de studerende, hvordan de får drømme til at blive til reelle eksperimenter og konkrete projekter,” siger Christer Windeløv-Lidzelius, rektor på Kaospilotuddannelsen.

En af dem, der har et projekt med på årets udstilling, er Thomas Nymark Horsted, der fremviser en serie af guidebøger ”Startup Guide”, der giver iværksættere en introduktion til startup-scenerne i en række byer. Bøgerne består blandt andet af interviews med iværksættere, startups, grundlæggere og inkubatorer og giver gode råd til, hvordan du bedst muligt starter en virksomhed op i lige netop deres by.

Intergalaktisk tema til årets fest

Men det er ikke kun udstillingen, der er flyttet til København, også den legendariske efterfest kommer i år til at finde sted i København, og det glæder de jyske kaospiloter sig til.

”Selvfølgelig vil vi gerne bare feste med københavnerne, men festen er også vores måde at forene de kreative miljøer i Aarhus og København. Vi samarbejder med københavnske dansere og musikere, som også kommer og bidrager til festen,” siger Kristoffer Henriksson, som er tredjeårs-studerende på Kaospiloterne og projektleder på festen.

Festerne er ofte bygget op omkring et univers, og denne gang er temaet ”Topia”, så har du altid ønsket at komme til fest i dit intergalaktiske outfit, så er dette den oplagte mulighed. Udklædning er dog ikke et krav, så du må også gerne komme, som du er. Kaospiloterne håber på at se en masse mennesker til deres arrangement.

”Vi glæder os til at invitere alle ind i vores univers. Mange af os har venner og familie her, og flere er ved at etablere sig i København. Men vi håber også at se mange nye ansigter,” siger Kristoffer Henriksson.

Udstillingen finder sted fredag den 10. juni på Space10 på Flæsketorvet i København fra klokken 16.00 – 21.00, og den efterfølgende fest bliver holdt på KPH Volume.

Skriv et svar