Arkiver

BusinessFintechNyhederRobotSoftware

Dansk mobilbank lancerer Facebook-robot

Lunar Way, chatbot, Facebook-robot

Danske Lunar Way tiltrak sig i foråret stor opmærksomhed, og nu lancerer mobilbanken en Facebook-robot, så du kan tjekke din saldo og overføre penge.

Der er gang i fintech-industrien herhjemme, og en af de spændende startups er Lunar Way, der gik i luften med deres beta-bankløsning til mobil i foråret. Nu kommer startuppet med endnu en spændende nyhed: De lancerer en Facebook-robot.

Robotter har den seneste tid bevæget sig ind vores hverdag, bare tænk på Siri i din telefon, diverse kundeservices og Microsofts uheldige chatbot, Tay, der var lidt for rapkæftet. Også i den finansielle sektor bliver robotter mere udbredt, og den trend har Lunar Way kastet sig over.

Tjek din saldo med Lunar Way 1.0

Startuppets robot hedder Lunar Way 1.0 og kan svare på simple opgaver – for nu – som at tjekke din saldo. Men der er allerede mere på vej, fortæller Mark Dission Bækgaard til Bank Innovaiton.

”Vores brugere vil snart kunne klare basale funktioner via Messenger, som for eksempel at overføre penge eller spærre et kort. Men det kræver selvfølgelig mere sikkerhed som totrinsberkæftelse,” siger han.

Lunar Way startede ud som et disrupter-brand, der ud over at lave støj i sektoren, vil gøre en forskel i bankbranchen med nye koncepter.

Læs også: Lunar Ways ambitiøse vækstmål: 85.000 nordiske kunder i år 

I foråret fik de første danskere deres Lunar Way-Mastercards. Målet er nu at gå fra beta til 85.000 nordiske kunder i 2016 og 270.000 kunder i udgangen af 2017.

Skriv et svar