Arkiver

BusinessNyheder

Dansk detail gør sig klar til Apple Pay

Apple Pay, MobilePay

Meget tyder på, at Apple Pay er på vej til det danske marked for betalinger.

Flere store danske detailbutikker er ved at gøre sig klar til at modtage Apple Pay som betaling ved nethandel. Det gælder både Bestseller, IC Group, Magasin og Pandora, skriver Berlingske Business.

Der har da også gennem længere tid været tale om, at Google og Apple ville ind på det danske marked for betaling, men intet er sket før nu. Forventningen er, at Apple Pay bliver lanceret til efteråret. Det siger Lars Grønkjær, nordisk chef i virksomheden Demandware til Berlingske.

“Der er ikke kommet nogen officiel udmelding fra Apple om, hvornår Apple Pay bliver tilgængeligt i Danmark, men indikationerne, set i forhold til, at e-handel via Apple Pay bliver frigivet i september, er, at det vil være, når Apple Pay frigives i Danmark generelt”, siger han til Berlingske Business.

MobilePay er klar til konkurrencen

Apple Pay vil fungere som MobilePay, hvor man kommer til at betale gennem en app uden at indtaste kontooplysninger. MobilePay er dog ikke nervøse for konkurrencen.

Mark Wraa-Hansen, chef for MobilePay siger til Berlingske, at de står stærkt i konkurrencen, for MobilePay har nogle funktioner, Apple Pay ikke har. Eksempelvis man kan i MobilePay tilknytte billeder i person-til-person-betaling, betale regninger og tilknytte loyalitetsprogrammer, siger han.

Skriv et svar