Arkiver

BusinessNyhederVenturekapital

Lars Seier poster millioner i virtual reality og AI

Silicon Valley, virtual reality, Lars Seier Christensen

Kunstig intelligens og virtual reality er det helt store i USA. Derfor rejser finansmanden Lars Seier Christensen over Atlanten med et trecifret millionbeløb til at investere i fremtidens teknologi.

Til efterår rejser han mod USA. Mod Silicon Valley. For her har de fingeren på pulsen, hvad angår fremtidens teknologi. Her undervurderer de ikke mulighederne i kunstig intelligens og virtual reality. Det mener i hvert fald Lars Seier Christensen, som er klar til at investere et trecifret millionbeløb i teknologierne, skriver Børsen.

Lars Seier Christensen har investeret 100 millioner kroner i sammenlagt 24 virksomheder inden for hans to vertikaler; sport og livsstil og teknologi.

“Det største økonomiske potentiale ligger klart i skalerbar teknologi. Foruden forretningsmæssige perspektiver, ligger der også spændende menneskelige og etiske perspektiver. Det, der var science fiction for få år siden, er uendelig tæt på nu,” siger han.

Hovedparten af investeringerne vil ikke lykkes

Lars Seiers hovedfokus vil ligge på kunstig intelligens, men også virtual reality følger han nøje, da det både vil kunne bruges til underholdning, men også kan gavne folks velbefindende.

Derfor har han valgt at satse mere på det ben, hvor han nok før kædes sammen med Saxo Bank og restaurant Geranium. Det er dog et minefelt, og til Børsen udtaler han, at han vil lave relativt mange investeringer i unge virksomheder, men at hovedparten nok ikke vil lykkes.

Mere entreprenør end bankmand

Det seneste halve år har meget af finansmandens tid også gået med unge virksomheder gennem Seier Capital, en portal og venturekapitalistfond for iværksættere med Lars Seier Christensen som eneste investor.

For han har nok altid været mere entreprenør end bankmand, som han sagde til Berlingske, da portalen gik i luften i vinter. Gennem Seier Capital får han sat mere system over de mange entreprenører, der kontakter ham dagligt på alle mulige platforme.

Lars Seiers formue estimeres til at ligge omkring 3,1 milliarder kroner.

Skriv et svar