Arkiver

Kategorier

De små aktuelleNyhederSponsoreret indholdUngt Tech

TechBubbles #2: Store investeringer kæmper om sensommer-bobler

TechBubbles, champagne

Vi vil gerne hylde de startups, der har gjort et fantastisk stykke arbejde, og du kan være med til at vælge vinderen. I samarbejde med Vivino uddeler vi bobler til et succesfuldt startup, denne gang med fokus på sommerens større investeringer.

Sommeren er normalt en stille periode, men en håndfuld startups har tiltrukket spændende investorer, bestyrelsesmedlemmer og købere. Vi har udvalgt fem seje startups, som vi mener, har gjort sig fortjent til lækre, perlende bobler fra Vivino. Vi kalder det TechBubbles, og du kan være med til at finde vinderen.

Stem på din favorit herunder, og er du i tvivl, kan du læse mere om hvert startup længere nede.

Du kan stemme frem til fredag den 19. august, hvorefter vi finder vinderen og overrækker champagnen.

MyMonii

Mymonii tiltrak sig endnu en millioninvestering hen over sommeren. Tidligere har fintech-startuppet modtaget én million fra business angel Thor Angelo og SEED Capital, og lukkede endnu en investering i juli på to millioner kroner fra de tre danske business angels Michael Schlünssen, Jonas Vognsen og Morten Astrup.

Læs også: Ny millioninvestering til fintech.startuppet Mymonii

AutoButler

Den danske virksomhed nåede i juni sin registerede kunde nummer 300.000 og er nu en af Europas største digitale værkstedsportaler. Franske PSA, som står bag Peugeot og Citroën, skød denne sommer 223 millioner kroner i AutoButler, som tidligere har kømpet med røde tal på bundlinjen. PSA ejer nu aktiemajoriteten, men AutoButler fortsætter som selvstændig markedsplads.

Læs også: Fransk bilgigant investerer trecifret millionbeløb i AutoButler

GameAnalytics

Det fem år gamle startup blev denne sommer opkøbt af den kinesiske adtech-virksomhed Mobvista efter en rum tids succes og vækst. Stifter af GameAnalytics, Morten Wulf, er glad og spændt over salget og mener, de to virksomheder vil gøre hinanden stærkere på deres respektive markeder.

Læs også: GameAnalytics opkøbt af kinesiske Mobvista

Donkey Republic

Donkey Republic kombinerer deleøkonomi med cykeludlejning. De fik tilført frisk kapital gennem en tocifret millioninvestering fra Vækstfonden samt den Luxemburg-baserede venturekapitalfond Howzat denne sommer. Vækstfonden ser et stort potentiale i virksomheden, der sidste år vandt Årets Guldæg.

Læs også: Vækstfonden investerer millioner i Donkey Republic

Son of a Tailor

De hitter i USA med deres online skræddervirksomhed og bliver af serieiværksætter Morten Strunge kaldt et af de mest interessante startups inden for Consumer Brands i Danmark. Blandt andet derfor indtrådte Morten Strunge i bestyrelsen sammen med tidligere Pandora-mand Thomas Ryge Mikkelsen, som mener, virksomheden står over for et stort gennembrud.

Læs også: Son of a Tailor får selskab af Morten Strunge og Pandora-direktør