Arkiver

EventsIværksætterlivNyhederUngt Tech

Jesper Buch inviterer til boot camp i Marbella

Seedster

En ny boot camp for danske iværksættere skal sætte fokus på vækst, salg, marketing og økonomi. Boot campen hedder Seedster, den er startet af Jesper Buch. Og så foregår det i sydspanske Marbella.

Det lyder lækkert. Næsten for varmt og sydlandsk til at tænke i tal og strategier. Men ikke desto mindre har Jesper Buch, serieiværksætter og business angel, startet en boot camp for iværksættere op i Marbella i Spanien.

Seedster er navnet på boot campen, som skal hjælpe danske iværksættere videre med deres forretning. På campen vil 200 iværksættere mødes til syv dages networking og faglig udvikling med 15 mentorer i solrige Marbella til oktober.

Fokus på vækst

Jesper Buch grundlagde i 2000 Just Eat, og i 2015 kom han ind på en 27. plads på Wireds liste over 100 mennesker, der har gjort største indflydelse på internettet. Nu har han så stablet en boot camp på benene, som skal hjælpe andre iværksættere ud i verden.

Fokusset er nemlig på, hvordan man som iværksætter skaber vækst, får gang i virksomhedens salg og holder styr på både marketing og økonomi. Programmet er tætpakket med både iværksættere, erhvervsfolk, politikere og mentorer, der under sydens sol skal holde oplæg om fx salgsrapportering- og strategier, pressestrategier og marketingsplanlægning.

Blandt oplægsholderne er så forskellige folk som Dating.dk-stifter Morten Wagner, Casper Blom, der startede første virksomhed som 12-årig, tidligere administrerende direktør i TV 2, Per Mikael Jensen, folketingspolitiker Anders Samuelsen og Carsten Mikkelsen, grundlæggeren af Crazy Daisy-diskotekskæden.

Husk hvidt tøj

Ud over oplæg står boot campen på networking, gruppearbejde og præsentationer; minimum fire oplæg, foredrag og seancer dagligt. Men der bliver også tid til at nyde Spaniens lune aftener med afslutningsfesten White Party i Jesper Buchs villa.

Det lyder lovende. Hvis du mener, du kan holde fokus fra sangria og sol, så kan du læse mere om Seedster her, hvor du også kan se det fulde program og listen af mentorer.

¡Salud!

Skriv et svar