Arkiver

EventsNyhederTechBBQ

Y Combinator kommer til Danmark

Y Combinator

Den berømte accelerator Y Combinator med base i Silicon Valley kommer forbi Holmen i København. Og du kan få muligheden for at møde partnerne i YC en-til-en.

Det er verdens nok mest kendte startup-accelerator. Ud af deres eksklusive klub er kommet navne som AirBnb og Dropbox og kendte danske startups som AirHelp, Soundboks og Realm. Nu har Y Combinator meldt deres ankomst til Danmark. Mere præcist til Holmen i København.

Y Combinator gæster TechBBQ

Her vil Danmarks største startup-summit, TechBBQ, nemlig blive afholdt den 20. september. TechBBQ annoncerede torsdag, at Y Combinator er at finde i Operaen, hvor startups kan være så heldige at møde partnerne i Y Combinator en-til-en.

De kalder det office hours, og her kan startups få muligheden for i 25 minutter at tale med YC om specifikke udfordringer eller spørgsmål, som de tumler med. Det er partnerne Jared Friedman fra Scribd.com, CFO Kirsty Nathoo og Carolynn Levy fra General Counsel i Y Combinator, som stiller sig til rådighed.

Har netop åbent for næste optag i acceleratoren

Y Combinator har netop åbnet for næste runde optag til deres accelerator, som kommer til at foregå i Californien fra januar til marts 2017.  Fristen for tilmelding er den 8. oktober, men jo før jo bedre, da der så er længere tid til at gennemgå ansøgningen.

Men vil du møde YC inden, eventuelt med spørgsmål om netop funding eller mulighed for optag, skal du for at komme i betragtning til rådgivning have tilmeldt dig inden den 10. september  her, og bliver du udvalgt får du besked om tid og sted senest den 15. september.

Mangler du en billet til TechBBQ, så kan du erhverve dig en her.

Skriv et svar