Arkiver

E-handelNyheder

Netsupermarked åbner de digitale døre i Jylland

Netsupermarkedet Nemlig.com udvider nu deres services til også at dække en række kommuner i det østjyske. Så nu er det ikke længere kun sjællænderne, der kan nyde godt af at få indkøbene belejligt bragt til døren.

Nu leverer Nemlig.com også i Østjylland. Det har været ønsket og planen siden netsupermarkedet åbnede de digitale døre tilbage i 2010. Nu kan de endelig realisere drømmen- Noget stifter og direktør, Stefan Plenge, er meget tilfreds med.

Læs også: E-handel: I København shopper man dagligvarer, mens Nordjyderne tager på apoteket

“Siden vi åbnede i hovedstadsområdet i 2010, har drømmen og målet været at åbne med samme koncept i Jylland. Ved at investere massivt i at bygge Skandinaviens største vare- og logistikcenter dedikeret til dagligvarer på nettet er det nu endeligt muligt at realisere drømmen,” udtaler han til Børsen.

Udvider også sortimentet

Udover at det nu bliver nemmere for de østjyske forbrugere at få dagligvarerne bragt hjem, så kan Stefan Plenge også fortælle, at netsupermarkedet nu udvider sortimentet med 30 procent og indtil videre kan ansætte 20 nye medarejdere i den planlagte Aarhus-afdeling. Et tal, som Nemlig.com satser på vil stige til det dobbelte inden for kort tid.

Hvorvidt fremtidsplanerne indbefatter Fyn, er ikke til at vide, men hvis netsupermarkedet får succes i Østjylland, kan man da håbe, at tjenesten kommer til at dække alle de danske regioner med tiden.

For noget tyder på, at de danske forbrugere er vilde med, at kunne foretage deres indkøb i ro og mag fra stuen. Og hvem kan fortænke dem i det. Sådan en sur og regnvåd mandag i oktober, bliver ikke bedre af at skulle slæbe to tunge netto-poser op på 4 sal, efter en god halv time i kø, midt i myldretiden. Det være sig både på vejen og i supermarkedet.

Flere tjenester vil give overblik over de digitale dagligvarehandler

Derfor er der også flere tjenester, der hjælper med at give et overblik over de forskellige muligheder inden for netsupermarkeder og levering. Online-supermarkeder.dk er et af de sites, der giver en oversigt over de forskellige digitale indkøbsmuligheder, og hvor de leverer. Derudover kan man også via sitet se, hvordan andre brugere har bedømt tjenesterne.

Læs også: Gæsteindlæg: Danskerne er vilde med at handle dagligvarer på nettet

Så kast dig bare ud i det, det er slet ikke så farligt.

Skriv et svar