Coworking spacesEventsNyheder

Kom bag kulisserne på Founders House i København

Founders House

I morgen går det løs med Open Day på Founders House på Bryggen i København. Vi kan se frem til en dag med et unikt kig ind bag kulisserne i nordens største tech hub.

Torsdag den 1. september åbner Founders House dørene for alle interesserede i tech-iværksætteri. Der vil være inspirerende og lærerige talks fra en masse af de forskellige startups, omhandlende alt fra hvordan man bruger de sociale medier, over ulighederne og udfordringerne ved beta-testing og hvordan man kan bruge sit netværk til at vækste.

Silicon Valley og paneldiskussion

Rundt regnet byder dagen på over tyve gratis talks og kig ind hos startups som Vivino, Planday, Shape A/S, bold.dk, Astralis, Vaavud, Founders House, Conferize og Na3m Games.

En af de talks, som Trendsonline glæder sig rigtigt meget til, er præsentationen fra Torsten Kolind, Chiara Portner og Marek Adamo. De er taget hele vejen fra Silicon Valley i San Francisco og vil fortæller om oplevelsen af at leve og arbejde i den sagnomspundne tech-klynge.

Dagen vil også byde på mulighed for at netværke med iværksætterne og ikke mindst mulighed for at møde og netværke med en lang række prominente investorer. Du kan se mere på begivenhedens Facebookside.

Endelig slutter dagen af med en åben reception, hvor Erhvervs- og Vækstminister Troels Lund Poulsen åbner ballet med en tale, samt en paneldiskussion mellem udvalgte politikere samt nogle af husets CEO’s. Panelet vil bearbejde spørgsmålet om, hvordan det politiske system kan hjælpe det innovative økosystem med at facilitere væksten.

Nordens største Tech Hub

Founders House er bosat på Islands Brygge i København. Kontorfællesskabet råder over mere end 14.000 kvadratmetre, hvor mere end 40 startups og over 500 ansatte har deres daglige gang.

Founders House er et invitation-only fællesskab, der henvender sig til skalerbare tech-startups, så åbent hus er en god mulighed for at få et kig ind i en af Danmarks mest kendte iværksætterhubs.

Trendsonline vil være tilstede for at opsnuse al den inspiration og motivation, som arrangementet lægger for dagen og ikke mindst for at snakke med alle de spændende startups. Hvis man er interesseret i at gøre det samme, kan man tilmelde sig her.