Arkiver

EventsNyhederSocial MediaUngt Tech

Ny tech-festival skal sætte Danmark på det teknologiske verdenskort

Copenhagen Tech Fest

Første halvår af 2016 har budt på rekordstore investeringer til danske startups og udlandets interesse for det danske iværksættermiljø er stigende. Den succes vil en ny teknologifestival være med til at udbrede.

Alt det bedste inden for dansk teknologi samlet ét sted. Et one-stop shop til dansk innovation. Det er, hvad Copenhagen Tech Fest er. Danmarks nye teknologifestival i København som starter ud i, hvad der kan betegnes som et rekordår for den danske iværksætterscene.

I løbet af 2016 har danske tech-iværksættere nemlig oplevet stor fremgang med rekordstore investeringer og en stigende interesse fra det store udland. Ifølge The Nordic Web faldt der i årets første seks måneder 57 investeringer til en samlet sum af 183,86 millioner dollars – den største investeringssum registreret af The Nordic Web.

København skal vise de flotte resultater frem

Den succes vil festivalen vise frem med over 30 arrangementer i løbet af september.

“Endnu vigtigere er det dog at hjælpe skridtet videre og skabe et stærkt brand omkring dansk teknologi internationalt. Det er et langt træk, men en festival, der samler og viser det mest lovende teknologi frem hvert år, kan være med til at vække udenlandsk interesse for dansk innovation,” siger Christoffer H. Malling, medstifter af Copenhagen Tech Fest og direktør for #CPHTFW i en pressemeddelelse.

Copenhagen Tech Fest løber fra 1. til 30. september med et program, der spænder over blandt andet social media trends, digital marketing, virtual reality gaming, programmering, interaktivt design og crowdfunding.

Startups skal stå stærkere over for udenlandske interessenter

“Copenhagen Tech Fest er et udstillingsvindue, hvor både danske og udenlandske interessenter hurtigt kan finde frem til, hvad der rykker i det danske teknologi-miljø,” siger Christoffer H. Malling i pressemeddelelsen og fortsætter:

“Vi har inviteret aktører på tværs af teknologi-områder med, fordi vi tror på at, hvis vi viser, at København som helhed er en by med spændende innovation, udvikling og nystartede virksomheder, så står de enkelte aktører stærkere over for udenlandske investorer, medier, unge talenter, virksomheder og andre, som de gerne vil have i tale.”

Udover #CPHFTW står også en række af landets største teknologivirksomheder, som Zendesk, Twentythree, Momondo, Siteimprove, Unity, Tradeshift, Simplesite samt Københavns Kommune.

Skriv et svar