Arkiver

BusinessE-handelNyhederSoftwareUdland

Fransk onlinegigant opkøber dansk e-handelsplatform for tocifret millionbeløb

Designers & Friends

Den franske vente-privee Group har overtaget aktiemajoriteten i danske Designers & Friends og satser nu fuldt ud på Danmark og Skandinavien.

I en netop afsluttet handel har onlinegiganten, den franske vente-privee Group, opkøbt danske Designers & Friends. Vente-privee er en af verdens største ehandles-organisationer, som nu satser fuldt ud på det nordiske marked med millionopkøbet af den danske flash sale-platform.

Opkøbet af aktemajoriteten i Designers & Friends sker genem vente-privees datterselskab Vente-Exclusive.com. Den nuværende ledelse i Designers & Friends vil fortsat stå i spidsen for virksomheden og drive væksten i Danmark. Nu får de bare støtte og ressourcer fra Vente-Exclusive.com og vente-privee.

Læs også: Når markedsføring bliver et samarbejde: Beauty-startup slår sig sammen med Blogly

”Vi er både glade og beærede over, at være partnere med verdens største inden for vores felt, som også er pionerer af  selve flash sale konceptet,” siger direktør og stifter af Designers & Friends, Frederik Kolenda i en pressemeddelelse.

Vil udvide sin danske flash sale virksomhed

Frederik Kolenda stiftede i 2010 virksomheden sammen med Peter Wuth. Designers & Friends tilbyder medlemmerne mellem 50 og 70 procents besparelser på designvarer og livsstilsprodukter i en begrænset periode med begrænset lager.

”Vi forventer, at vi fremover kan tilbyde vores medlemmer et endnu større udvalg af tilbud og nye produktkategorier, samt tilbyde vores leverandører adgang til at afsætte varer til medlemmerne over hele Europa. Vi vil få stor gavn af vores nye partners erfaring og få uvurderlig viden omkring udvidelsen af vores forretning, mens vi samtidigt arbejder på at forbedre servicen over for både kunder og leverandører,” siger Frederik Kolenda i pressemeddelelsen.

Et godt match

Designers & Friends samarbejder med med end 200 leverandører af lokale og internationale brands, og har det seneste år oplevet kraftig vækst. Seneste regnskab viste en vækst på over 70 procent, og virksomheden forventer at omsætte for cirka 25 millioner kroner i år.

Læs også: Son of a Tailor får selskab af Morten Strunge og Pandora-direktør

Vente-Exclusive har givet et tocifret millionbeløb for aktiemajoriteten og vil med opkøbet udvide tilstedeværelsen i Nordeuropa, siger direktør og stifter af vente-privee Group, Jacques-Antoin Granjon i pressemeddelelsen, og Vente-Exclusives stifter, Stefan Tournoy, kalder det et rigtig godt match både organisatorisk og i ledelsen.

Vente-privee er markedsleder inden for online flash sale, og har siden 2001 specialiseret sig i at hjælpe brans med håndteringen af overskydende lager. Vente-Exclusive.com er virksomhedens datterselskab i Benelux, som blev stiftet i 2007 og nu er en af de mest besøgte webshops i Benelux-landene.

Skriv et svar