Arkiver

BusinessNyhederVenturekapital

Pleo rejser 20 millioner kroner i første kapitalrunde

Pleo, Creandum, betalingsløsning

Fintech startuppet Pleo kan i dag annoncere en kapitalrejsning på 20 millioner. Pengene er øremærket til at udvikle deres produkt yderligere og til at kunne lancere offentligt i både Danmark og Storbrittanien.

Pleo har sat sig for at nytænke firmakreditkortet. Det har de gjort ved at tilbyde en kombineret løsning af firmakreditkort i fysisk form og som et virtuelt, som man administrere via en app. På den måde kan medarbejderen nemt holde styr på kvitteringer og udgifter og både medarbejder og virksomhed slipper for at bøvle med tidskrævende udlæg.

Læs også: Tidligere Tradeshift’ere lancerer nyt fintech-startup

Pleo har indtil nu været i betaversion for en række udvalgte virksomheder, men ventelisten kan allerede tælle 650 virksomheder i Danmark og Storbritannien. Det betyder en samlet arbejdsstyrke på over 10.000 medarbejdere, som venter på at kunne tage Pleos kortløsning i brug.

Konceptet har vakt gehør hos flere virksomheder og startuppet kan i dag løfte sløret for deres første kapitalrunde på 20 millioner kroner, som skal gå til at realisere Pleos service i Danmark og Storbrittanien. Kapitalrunden ledes af Founders A/S, et startup-studio, som både udvikler og investerer i virksomheder i et tidligt stadie, og som er finansieret af Kirkbi A/S, Anders Holck Povlsen samt Oticon Fonden.

“Vi har virkelig fat i noget”

Stifterne af Pleo, Jeppe Rindom og Niccolo Perra, som begge har en fortid i Tradeshift, mener, at den store interesse fra både investorer og virksomheder kan tolkes som en stabil efterspørgsel på markedet.

“Alle virksomheder kender til kompleksiteten ved at håndtere udgifter, og hvilken byrde det kan være. Den store interesse, vi har oplevet i de seneste måneder samt antallet af virksomheder, der allerede har tilmeldt sig, indikerer tydeligt, at vi virkelig har fat i noget,” siger administrerende direktør for Pleo, Jeppe Rindom i en pressemeddelelse.

Men de har ikke tænkt sig at hvile på laurbærrene af den grund. Den nye kapitalindsprøjtning skal bruges til at videreudvikle produktet med særligt fokus på machine learning og kunstig intelligens.

Vil skabe en bedre brugeroplevelse

For som Jeppe Rindom siger, så handler Pleo ikke bare om at genopfinde firmakortet, men snarere om at bruge software og data til at skabe en ny og bedre oplevelse for brugerne.

Det kan Founders A/S nikke genkendende til, og derfor støtter de også op om fintech startuppet.

“Pleo er et godt eksempel på, hvordan banebrydende teknologi og moderne design kan skabe uforlignelige brugeroplevelser og spare forretningsfolk både tid og frustration. Det har været inspirerende at se holdet nå til dette punkt, og vi ser frem til at støtte dem i de kommende vækstfaser, ” udtaler Stefano Zorzi, partner i Founders.

Udover den nye kapitalrejsning, er Pleo tidligere blevet valgt som en af Europas mest innovative fintech-startups af Money 20/20 og fik tildelt prisen for Årets Pioner 2016 ved Pioneers Festival.

3 kommentarer

  • Thanks for your publication. What I want to point out is that when you are evaluating a good on the internet electronics store, look for a web site with full information on critical indicators such as the privacy statement, protection details, any payment methods, and other terms and also policies. Continually take time to look into the help and FAQ sections to get a superior idea of how a shop is effective, what they are capable of doing for you, and just how you can make best use of the features.

Skriv et svar