Arkiver

BusinessNyhederRobotUdland

Fynske robotter starter kinesisk partnerskab

Sundhedssektor, Delta Pyramax

Sidste uge indgik Blue Ocean Robotics et partnerskab med det Hong Kong-baserede firma Delta Pyramax. Det betyder, at den fynske robotvirksomhed kan sælge ny robotteknologi til den kinesiske sundhedssektor.

De menneskelige ressourcer bliver mindre og mindre i menneskefyldte byer som Macau, Singapore og Hong Kong. Demografien skævvrides i eksempelvis Kina til det aldrende segment, men for at forbedre samfundsøkonomien og øge produktiviteten er der brug for arbejdere. Men det er ikke muligt med Kinas nuværende arbejdsstyrke, siger John Lau, management director i Delta Pyramax i en pressemeddelelse.

Læs også: Nye bejlere til fynsk robotfirma sætter børsnotering på pause

“Det indlysende svar på produktivitet og dermed økonomisk vækst, skal derfor komme fra robotteknologi, der erstatter simpelt repetitivt arbejde, ligesom computere og World Wide Web har reduceret langsomme kommunikative metoder fra fortiden,” siger han.

Skal levere robotteknologi til den kinesiske sundhedssektor

Delta Pyramax er en etableret kinesisk virksomhed, der arbejder med forskellige teknologier til forbedring af miljøet. Og de har netop indgået et partnerskab med det odenseanske Blue Ocean Robotics, som gennem Delta Pyramax nu kan levere nye robotteknologier til den kinesiske sundhedssektor.

“Vi er meget begejstrede for vores nye salgspartner Delta Pyramax, da det er af stor betydning for Blue Ocean Robotics at ekspandere vores salg af nye teknologier hinsides Danmarks grænser og ikke mindst i Kina,” siger lederteamet i Blue Ocean Robotics, Claus Risager, Rune K. Larsen & John Erland Østergaard.

Læs også: Odense Robotics skal tiltrække kvalificeret arbejdskraft

For nylig offentliggjorde den fynske robotvirksomhed et partnerskab med kinesiske investorer, og det har hjulpet det nye partnerskab godt på vej og åbnet nye markeder for virksomheden.

“Vi tager imod Delta Pyramax med åbne arme, og ser frem til et udbytterigt samarbejde i de kommende år,” siger Claus Risager, Rune K. Larsen og John Erland Østergaard, Co-CEOs og partnere i Blue Ocean Robotics.

Et nyt marked for robotløsninger

Håbet er, at partnerskabet kan hjælpe til skabelsen af nye teknologier og et nyt marked for revolutionerende robotløsninger via den opmærksomhed, robotterne skaber hos brugerne, siger Blue Ocean Robotics. Og i en øget produktivitet kommer også kvalitetsforberinger for Delta Pyramax.

“Ved at hjælpe vores kunder med at realisere deres mål, såsom at reducere infektioner skabt på hospitaler, kan vi give dem bedre resultater, øget indtjening og skaber en bedre forbindelse mellem dem og os. Langsigtede kundeloyalitet skaber også en bedre bundlinje for os,” siger John Lau i pressemeddelelsen.

Skriv et svar