Arkiver

BusinessE-handelNyheder

Ny vidensplatform skal løfte den danske e-handelsscene

No Zebra, Ecommerce insights

Danske No Zebra har netop lanceret vidensplatformen eCommerce Insights, der samler inspirerende indlæg og giver håndgribelige tips og tricks for at styrke dansk e-handel.

E-handel er et område i kraftig vækst over hele Europa. Men i Danmark manglede der et sted, hvor branchen kan samles og dele og få viden om e-handel og digital forretningsudvikling. Det satte det danske e-handelsbureau No Zebra sig for at gøre noget ved, og for nylig lancerede de vidensplatformen eCommerce Insights.

“eCommerce Insights er en vidensplatform, der breder sig ud over succesfulde danske og internationale e-handelsløsninger og emner, der er relateret til udvikling og implementering af digital strategi, der skaber resultater på bundlinjen. På eCommerce Insights kan du fx finde ekspertindlæg og personlige beretninger fra brancheførende og meningsdannende e-handelsspecialister på tværs af brancher og markeder,” siger CEO i No Zebra, Jesper Holm og fortsætter:

“Det er her du nu, og i fremtiden, kan søge inspiration fra andre, der arbejder professionelt med e-handel – og, ikke mindst, hente konkrete tips til din online forretning.”

Interesse fra både små og store e-handelseksperter

Ønsket er at samle inspirerende indlæg, guides, tips og tricks til arbejdet med e-handel, digitale strategier og digital forretningsudvikling – og altså ikke kun fra bureauet selv.

No Zebra lægger vægt på, at indlæggene på platformen kommer fra alle mulige brancheførende folk og meningsdannere inden for e-handel. De har eksempelvis netop publiceret indlæg med Jacob Riisgaard fra Coolshop og Martin Popp Andersen fra Raptor og har allerede aftaler med FDIH, Sleeknote og Zalando.

”Hos No Zebra synes vi, at dansk e-handel skal have et boost i konkurrencen mod de mange store og dygtige udenlandske e-handelsvirksomheder. Vi har oplevet en mangel på danske vidensportaler eller fora, der sætter spot på emnet, og hvor vi virkelig kan få lov til at nørde igennem,” siger Jesper Holm.

https://vimeo.com/180584409

Skriv et svar