Arkiver

NyhederSoftware

Fire danske virksomheder i fornemt software-selskab

Software

Der er fire danske navne blandt de 100 mest lovende SaaS-virksomheder i Europa, hvis det står til den amerikanske kapitalfond Accel.

Det er altid sjovest at være i godt selskab, og humøret må derfor være højt hos en lille håndfuld danske virksomheder i skrivende stund.

Den amerikanske kapitalfond Accel har således udarbejdet en liste over de 100 mest lovende europæiske virksomheder på SaaS-området (Software-as-a-Service). Her figurerer fire navne med rødder i Danmark.

Team, teknologi og vækst har sendt danskere til tops

Planday, Falcon.io, Blackwood Seven og Trustpilot er alle med på listen. Førstnævnte er placeret i kategorien Human Resources, mens de tre andre er at finde i marketingsafdelingen.

Accel har blandt andet kigget på kriterier som styrken hos team og teknologi, vækst i antallet af ansatte, samt hvor attraktivt et marked virksomhederne opererer i.

De udvalgte er fundet blandt flere end 1000 virksomheder fra 12 lande.

Europæisk SaaS-boom

Højdespringerne på listen er Storbritannien, Frankrig og Israel, der hver har omkring 20 virksomheder med i top 100.

Det er de seneste års boom på det europæiske SaaS-marked, der har givet anledning til listen. Accel noterer sig blandt andet, at antallet af nye virksomheder er firedoblet mellem 2007 og 2015.

Samtidig har virksomhederne rejst mere end dobbelt så meget kapital. Ifølge Accel er det især marketing, der har vundet indpas i SaaS-Europa.

Software
Accels grafik over de mest lovende europæiske SaaS-virksomheder

Denne artikel er blevet opdateret den 27. september fra tre til fire danske virksomheder, da danske Blackwood Seven selvfølgelig også skal nævnes. 

1 kommentar

  • Thanks for sharing me such wonderful article if you loves to work on microsoft edge browser then here on our website http://passwordsinmicrosoftedge.com/ you will get the information that how to open saved password in microsoft edge browser in easy steps without any interruption.

Skriv et svar