Arkiver

BusinessNyhederPlatform

Trendsales bedraget for millioner, men maner til ro

Konkurstruet

Salgsportalen har tabt egenkapitalen, viser nyt regnskab. En sag om en tidligere bedragerianmeldt direktør ser ud til at have kostet millioner, men den schweiziske ejer maner til ro.

Den velkendte platform for køb og salg af brugt tøj og accessories har tabt sin egenkapital. Det har nemlig kostet virksomheden millioner at køre sagen om en tidligere direktør, der blev politianmeldt for bedrageri, skriver Finans.dk.

I regnskabet fremgår det, at Trendsales står med et tab på 13,4 millioner kroner i 2015, og samtidig er der skåret 23 millioner kroner af egenkapitalen.

Tabet er ikke gjort fuldstændig op endnu

De to danske stiftere og den schweiziske ejer, Tamedia, gennemgår nu alle regnskaber tilbage til 2012.

»Efter yderligere tab i 2016 er selskabets egenkapital tabt. Ledelsen har modtaget bekræftelser fra aktionærer om, at de yder finansiel støtte indtil mindst den 31. december 2016,« skriver Trendsales.

Tabet er endnu ikke gjort fuldstændig op og kan vise sig at være større, skriver Finans.

Selskabet er ikke konkurstruet

Trendsales tidligere direktør, som blev fyret i april efter en politianmeldelse om at have forfalsket licenser, kan nemlig have haft personlig vinding af bedrageriet, og sagen er fortsat under efterforskning.

Majoritetsejeren Tamedia understreger dog i en pressemeddelelse, at selskabet ikke er konkurstruet.

»Vi har allerede igangsat og er i færd med at implementere initiativer med det sigte at genetablere en solid base, hvorfra vi kan vokse og udvikle Trendsales som den største markedsplads for second-hand mode i Denmark. Vi har også allerede foretaget yderligere investeringer for at forbedre brugeroplevelsen. Derudover er Tamedia som majoritetsejer af Trendsales et finansielt solidt selskab, der er fuldt optaget af at sikre Trendsales’ udvikling på lang sigt,« udtaler Christoph Brand, chef for digitale divisioner hos Tamedia, skriver Finans.dk.

Selskabet understreger, at der er udbetalt fuld løn til alle ansatte trods problemer med betaling af moms og selskabsskat.

Skriv et svar