NyhederSponsoreret indholdUngt Tech

TechBubbles: Fintechstartup vandt den fjerde flaske

Hver måned udvælger vi fem startups, som har imponeret med enten investeringer, ekspansion, ansættelser, kampagner eller lignende. Vinderen får en flaske champagne af Vivino og kan kalde sig TechBubbles-vinder. Den fjerde flaske gik til et fintechstartup. 

Denne gang var det Too Good To Go, Lendino, Pleo, Northholders og Spiri, der fik muligheden for at tiltrække sig nok stemmer til at kunne kalde sig Techbubbles-vinder. Og i tråd med tiden blev det fintech, der kunne kalde sig vinder.

Med 29,4 procent af stemmerne var det nemlig Pleo, der var læsernes favorit. På tredjepladsen findes Too Good To Go med 18,8 procent af stemmerne, og andenpladsen gik til Spiri med 20,4 procent af stemmerne.

Priser og millioner

Pleo trak overskrifter allerede tidligere i år, da fintechstartuppet vandt prisen for Bedste Fintech-startup ved Pioneers Festival i Wien i maj – den samme event, hvor de også vandt hovedprisen Pioneer Of The Year 2016. I september gennemførte det lovende startup så den første kapitalrunde og fik 20 millioner kroner af blandt andet Founders A/S og Oticon Fonden.

Læs også: Pleo rejser 20 millioner kroner i første kapitalrunde

Pleo har nytænkt firmakreditkortet ved at eliminere tidskrævende udlæg med en kombineret løsning af et fysisk firmakreditkort og en app. Medarbejderne kan gennem appen administrere kvitteringer og udgifter, så hverken medarbejder eller virksomhed skal bøvle med udlæg.

Stort tillykke med sejren. Vinderen vil blive kontaktet snarest af redaktionen.