Arkiver

Coworking spacesEventsFintechNyheder

Skandinaviens første fintech-kollaborativ åbner i København

Fintech

Fintech er et område i stigning, og under mantraet, det er lettere at blive god til noget, hvis du ikke prøver at klare alt på én gang, åbner Skandinaviens første co-working space dedikeret til fintech-startups torsdag i København.

Fintech er en sektor i stærk stigning. Branchen beskæftiger i dag mere end 14.000 talenter og ventes at stige med 6500 arbejdspladser frem mod 2020. Det er denne udvikling Københavns nye co-working space Copenhagen FinTech Lab rammer direkte ind i.

Copenhagen FinTech Lab er et kontorfællesskab dedikeret til fintech-startups. Fællesskabet åbner torsdag den 10. november ved kanalerne på Christianshavn, og vil med sin fokuserede målgruppe tilbyde et rum for udvikling af startups inden for fintech-sektoren.

“Der er et behov for et fysisk sted, hvor vi kan samle de eksisterende, stærke startups og lade dem lære af hinanden. Det er vigtigt for os at få opbygget en kultur, hvor vidensdeling er i centrum,” siger general manager i Copenhagen FinTech Lab, Rasmus Bjørn Dahl.

Et fintech-fællesskab for hele Skandinavien

Kontorfællesskabet bliver Skandinaviens første fintech-only kollaborativ, og det kommer til at fungere som en indgang til en hel række interessenter. Gennem events og aktiviteter lader kontorfælleskabet beboerne dykke ned i alle lag af branchen og samarbejde med ligesindede på tværs af de nordiske lande.

Copenhagen FinTech Lab åbner officielt den 10. november på Applebys Plads. Ud over møderum og kontorer byder kontorfællesskabet også på event-rum, fri kaffe og kajakker og paddle boards, så travle iværksættere kan klare hovedet i Københavns kanaler.

Fællesskabet er ledet af organisationen Copenhagen Fintech og samarbejder med Finansrådet, Finansforbundet og Rainmaking Loft.

Fintech

Skriv et svar