Arkiver

E-handelNyhederPlatform

Auktionsportal får nye kræfter i ejerkredsen

Everclassic, Oresund Capital
Oresund Capital er trådt ind i den nordiske auktionsportal, everclassic.coms, ejerkreds. De vil skabe ravage i markedet i løbet af 2017 og løfter sløret for, at de er i dialog med en international medinvestor.
Handelsplatformen everclassic.com, der startede som et online alternativ til de traditionelle auktionshuse og peer-to-peer-platforme, lægger store planer for 2017. Auktionsportalen vil skabe ravage i markedet i løbet af næste år, og for at gøre det har de brug for nye kræfter i ejerkredsen.
Og de første er allerede tiltrådt. Det er Oresund Capital med Marc Jeilman i spidsen, som er kommet ind i ejerkredsen i everclassic, skriver de i en pressemeddelelse, hvor stifter af everclassic.com, Rasmus Warnke Nørregaard udtaler, at han er både glad og stolt over den nye tilføjelse.
”Med Marc Jeilman i ejerkredsen får vi en investor med store og internationale planer for everclassic. Vi har kæmpe store ambitioner, og det samme har Oresund Capital. Sammen er jeg sikker på, at vi kan skabe magi. Vi skal sammen erobre markedet og sætte nye standarder for online auktioner. Der er ingen grund til at benytte et traditionelt auktionshus længere. Vi er den nye generation af online auktionshuse, hvor alt kan ordnes hjemmefra og til en brøkdel af prisen,” siger han.

De nye ejere er første skridt på vejen mod nye tiltag

Planerne er eftersigende store og internationale og kommer til at kræve flere profiler i ejerkredsen. Oresund Capital er første skridt på vejen.
“Jeg er taknemlig og ydmyg over for everclassic-stifterne og ser frem til at bevæge denne case til et nyt niveau. Selskabet og dets stiftere har de rette ingredienser til at skabe noget stort, og vi er allerede i dialog med en international medinvestor, som har udtrykt ønske om at bidrage aktivt til næste kapitel i en lang rejse,” siger Marc Jeilman, der i december 2016 tiltrådte som bestyrelsesmedlem.
Samtidig indtræder Christian Vinding Thomsen, partner hos Bech Bruun, som bestyrelsesmedlem. Også bestyrelsesformand
Carsten Pingel fra Egmont Publishing udtrykker begejstring for det nye medlem af bestyrelsen samt medinvestoren.
“Vi har en stor tiltro til everclassic og er imponeret over deres udvikling og fremgang. De er nu klar til næste skridt, og det er vi sikre på, at vi sammen kan bidrage til. Vi glæder os til 2017,” siger han i pressemeddelelsen.

Kæmpede mod Lauritz.com

everclassic har tidligere fået et millionbeløb af Egmont Publishing, som i 2015 blev medinvestor i virksomheden. everclassic blev startet i 2014 af Rasmus Warnke Nørregaard, som har en baggrund hos auktionshuset Lauritz.com. Han startede everclassic som en udfordring til denne og de traditionelle auktionshuse og platforme som fx DBA, da han i mange år har interesseret sig for kunst og møbler og været med i TV 2-programmet “Sæt pris på dit hjem.”
Tidligere i år kom everclassic ud i et mindre stormvejr i en twist med Lauritz.com om ophavsret. Lauritz.com mente nemlig, at startuppet havde overtrådt loven om ophavsret med deres “Hvad er det værd”-tjeneste. Sagen endte i Københavns Byret, men har altså ikke gjort kål på ambitionerne i startuppet.

Skriv et svar