Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

De små aktuelleFintechNyheder

Vinder af TechBubbles #6 hentede stor millioninvestering i december

Lunar Way, Techbubbles

Årets første bobler gik til fintech-startuppet Lunar Way, der i den seneste tid har skabt røre i den danske techverden med sin flotte investering på 31 millioner kroner fra Seed Capital.

December var en begivenhedsrig måned i det danske startupmiljø. Det var derfor ikke en let opgave at udvælge virksomhederne til årets første udgave af TechBubbles, der uddeles i samarbejde med Vivino og PostNord.

Blandt læserne var der dog ingen tvivl om hvem, der har gjort sig mest fortjent til hæderen, der inkluderer ægte champagne, et gavekort til Coop samt daglivarer og levering fra PostNord.

TechBubbles-vinder med 44 procent af stemmerne

Med hele 44 procent af stemmerne blev vinderen af TechBubbles fintech-startuppet Lunar Way, der i december landede endnu en investering, denne gang på 31 millioner kroner.

”Det er fantastisk, at vi har vundet, det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Det er jo en anerkendelse af, at det, vi har gang i, er rigtigt. Så vi ser rigtig meget frem til at nyde et godt glas champagne,” siger Ken Villum Klausen, CEO og Founder af Lunar Way.

Sådan skal kagen skæres

Lunar Way har sat sig for at ændre bankoplevelsen for unge mellem 15 og 25 år. Det ambitiøse startup vil udfordre ikke bare den dansk banksektor, men også den nordiske.

”Vi vil ændre den måde, vi tænker bank på, ved at ændre finansielle produkter, så de passer til vores mobile liv,” udtalte Ken Villum Klausen i december i forbindelse med investeringen.

Investeringen kommer fra Seed Capital. Og med den i hånden, vil Lunar Way søge at placere sig som en relevant udfordrer i et internationalt fintech-perspektiv blandt neo-banker.

Helt konkret skal den indskudte kapital bruges til fortsat at udvikle nytænkende features samt gentænke finansielle produkter til målgruppen – noget som der ifølge Lunar Way er stor efterspørgsel på.

 

Skriv et svar