Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

BusinessNyhederSoftware

Første gang i 20 år: Dansk virksomhed runder 1000 medarbejdere

København, Netcompany

It-virksomheden Netcompany er den første danske virksomhed i mere end 20 år, der runder 1000 medarbejdere. Medarbejder nummer 1000 bliver formelt ansat tirsdag.

Det har længe været et problem for Danmark. Næsten en umulighed. Det der med at få virksomheder til at vokse til over 1000 medarbejdere. Det har bekymret regeringen, økonomer og virksomhedsledere. Men tirsdag bryder den første danske virksomhed gennem det magiske antal i mere end 20 år. Her bliver medarbejder nummer 100 formelt ansat i it-virksomheden Netcompany.

Det skriver business.dk.

Netcompany blev stiftet i 1999, et ret symbolsk år for den globale it-industri, som frygtede Y2K. Der var dog intet af frygte for den danske virksomhed, der i løbet af de seneste år har vundet flere og flere af det offentliges kontrakter i forbindelse med monopolbruddet.

Netcompany leverer it-løsninger og rådgivning og hjælper kunder med at forvalte og drifte it-løsninger hjemme og i skyen.

Den største dag i Netcompanys historie

André Rogaczewski, Claus Jørgensen og Carsten Gomard, som stiftede Netcompany, kalder det den største dag i Netcompanys historie. Til business.dk siger André Rogaczewski, at hemmeligheden bag virksomhedens succes er den særlige kultur og tilgang til it-projekter; at komme i mål til tiden og ikke opfinde undskyldninger.

Læs også: Ingen by er bedre end København til at skaffe talenter

På Netcompanys hjemmeside beskrives kulturen som nøglen til at fastholde positionen som det dygtigste og hurtigst voksende it-konsulenthus. Forretningsmodellen hviler på konstant medarbejderudvikling, og ifølge visionen, er de ansattes karriere ligeså vigtig for virksomheden som for den ansatte.

Skriv et svar