Arkiver

De små aktuelleNyheder

Social vækkeapp vil tiltrække unge til Danmarks Indsamling 2017

Vækkeapp, WakieWakie, Danmarks Indsamling

Den sociale vækkeapp WakieWakie vil forbedre danskernes morgen med positiv vækning. Startuppet er gået sammen med Danmarks Indsamling og har fået en række kendte danskere til at vække i den gode sags tjeneste.

Vi har sikkert alle prøvet det. Alarmen ringer, og du vågner med et mindre chok. Den gentagne oplevelse er noget, de færreste ser frem til, men er der overhovedet en god måde at blive vækket på?

Det mener det danske startup WakieWakie. Med appen vil virksomheden ændre måden hvorpå danskerne vækkes om morgenen.

“En god dag begynder med en god morgen, og de dårlige dage begynder gerne med, at jeg er kommet skævt fra start. Det klassiske vækkeur blev afløst af clockradioen, som sidenhen blev pensioneret af telefonen. Det hele har udviklet sig på ganske få år, undtagen måden, vi vækkes på – af en klokke, eller en eller anden alarmtone, eller måske noget, der skal lyde som en natugle eller kirkeklokker. Det er en lige hæslig oplevelse hver gang, og det vil vi med WakieWakie lave om på,” siger Sverre Dueholm, stifter af WakieWakie.

Støt Danmarks Indsamlingen

I forbindelse med lanceringen samarbejder WakieWakie med Danmarks Indsamlingen 2017. Her er en række kendte danske stemmer klar til at vække danskerne i den gode sags tjeneste. Det foregår ved, at følge kanalens indhold og donere et valgfrit beløb til Danmarks Indsamling direkte fra appen.

Derefter har man fuld adgang til de kendte wakies, der blandt andre inkluderer Bodil Jørgensen, Rune Klan og Le Gammeltoft.

“Danmarks Indsamling har traditionelt haft svært ved at aktivere den yngre generation. Det er fortsat forældre og bedsteforældre, der år efter år står for langt størstedelen af de indsamlede beløb. Det kan WakieWakie, som alternativt indsamlingsværktøj, være med til at lave om på, og det fik de gode mennesker bag Danmarks Indsamling hurtigt øje på, da vi præsenterede dem for idéen. Hele holdet bag WakieWakie drives af at ville gøre en forskel, både i det små for den enkelte bruger og i større skala. Derfor er vi meget glade for at kunne være med til at løfte, hvor der er behov for det,” afslutter Sverre Dueholm.

Social vækkeapp

WakieWakie kalder sig selv en social vækkeapp. Med appen udskiftes traditionelle alarmer med såkaldte ’wakies’. Wakies består af små vækkebeskeder fra personer, du kan lide. I appen kan man således vælge en række danske kunstnere og temaer på såkaldte kanaler, som alle leverer wakies skabt med det formål at give dig en god morgen.

”WakieWakie er en social vækkeapp idet mennesker vækker mennesker – og ikke en alarm, der sætter dagen i gang. Vi introducerer til at begynde med et kanalunivers, hvor én person – privatperson eller popstjerne – kan vække sine følgere fra sin egen kanal. I løbet af foråret får alle mulighed for at sende en personlig vækkebesked, så fx du kan sende en fødselsdagshilsen til en god ven, eller din kæreste kan vække dig med en opmuntrende peptalk inden den store eksamen. Derudover er den social, idet man kan interagere ved at kommentere, like og dele kanaler med hinanden,” siger Sverre Dueholm.

Og i fremtiden vil appen altså blive endnu mere social. Det sker, når anden version lanceres i løbet af foråret.

Danmarks Indsamlingen 2017 løber frem til den 4. februar. WakieWakie kan downloades her.

Skriv et svar