Arkiver

IværksætterlivNyheder

Danmark får nyt it- og telemedie

Industri, ITwatch, Watch Medier

Watchmedier har mandag offentliggjort nyheden om et nyt søstermedie til FinansWatch. ITWatch sendes i luften til forår og skal dække it- og telebranchen.

Der har altid været læsere til erhvervsstof. Til historierne om den næste eksportsucces, den hårdarbejdende iværksætter eller ham, der på usandsynligvis fik vendt nedgang til medgang. Over de seneste år har især underskoven af nye digitale virksomheder, små som store, trukket overskrifter, og techiværksætteri er blevet mere prioriteret stof. Nu bliver det så endnu mere prioriteret med et nyt medie.

Det bliver JP/Politikens Hus’ ottende branchemedie. ITWatch. Et medie, der skal dække it- og telebranchen; både iværksættere, innovation, strategi, ledelse, resultater og politik. Det skriver FinansWatch.

Læs også: Startup kommer medierne til undsætning og lander investering

”IT- og telebranchen er en af de største og vigtigste brancher i dansk erhvervsliv, og vi mener, at der er behov for et rendyrket businessmedie, der følger virksomheder og nøglepersoner i branchen tæt. Det medie laver vi nu – og vi kan ikke vente med at komme i gang,” siger Anders Heering, administrerende direktør og chefredaktør for Watch Medier til FinansWatch.

Vil dække hele økosystemet

ITWatch bliver abonnementsfinansieret ligesom de syv søstermedier i Watch Medier, og ambitionen er at levere uafhængig, kritisk og fair erhvervsjournalistik.

Læs også: Startups kritiserer EU-forslag om digitale medierettigheder

Mediet bliver et online erhvervsmedie, som altså vil gå til erhvervsstoffet bredt lige fra de toneangivende virksomheder til fremtidens iværksættersucceser og dem, der leverer software og konsulentydelser.

Skriv et svar