Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Danske fritidshuse med fokus på miljøet

Det danske byggefirma PLANET Huse går forrest, når der bygges fritidshuse med fokus på miljøet. Den grønne tankegang er forankret i samtlige arbejdsprocesser, som i øvrigt foregår på egne fabrikker i Danmark. Med mere end 15.000 fritidshuse af høj kvalitet er PLANET Huse Danmarks største og førende producent, hvis renommé har bragt dem ud over landets grænser – og PLANET Huse er godt repræsenteret i Europa. Det er særligt deres innovative tilgang og kontinuerlige lyst og evne til at følge med udviklingen, der gør dem til branchens sværvægter.

Værner man om miljøet, og har man gjort sig tanker om at få opført et helt nyt fritidshus, er PLANET Huse parate til at levere lige det, man ønsker. De tilbyder en lang række “færdige” arkitekttegnede huse, men man kan naturligvis også helt selv vælge, hvordan det skal se ud.

PLANET huses slogan “Verdens bedste fritidshus”, kommer til udtryk under hele processen fra start til slut. Unik kundeservice af passionerede fagfolk, der brænder for deres fag. Kvalitetssikring af eget byggeri, således at det lever op til vanlige standard – og gennemført, lækkert design, hvor der er kælet for enhver detalje.

Eksperter i miljørigtigt byggeri

Der er stor efterspørgsel på miljørigtigt byggeri for tiden. Det ligger forbrugerne mere på sinde, at materialer og byggeri skal være mere skånsomt for miljøet. PLANET Huse bygger alle huse i træ, som bliver behandlet på egne fabrikker – og alle produkter bliver testet og behandlet efter miljørigtige principper. I mere end 28 år er der blevet designet helt unikke træhuse, som emmer af jysk grundighed og kvalitet, hvor indeklimaet er perfekt. Med naturens egne materialer formår PLANET Huse at levere et indeklima, som mange oplever som bedre, end hvis det var bygget i mursten. Der bliver isoleret grundigt, så man kan opretholde den energibesparende standard, og så anvendes der lavenergiruder. Der bliver desuden udført tæthedstest samt installeret LED belysning over det hele.

Fokus på kundens behov

PLANET Huse tilbyder en vifte af forskellige fritidshuse, som er en del af deres faste designlinje. Her finder man mere end 60 forskellige slags huse i alle størrelser og prisklasser, men fælles for dem alle er naturligvis, at de er bygget efter stolte traditioner og er miljørigtige. Ønsker man at købe et fritidshus hos PLANET Huse, får man en nærværende og kompetent kundeservice, hvor der er fokus på købers ønsker og behov. Man kan faktisk få designet sit hus præcis, som man vil have det. Der er nemlig mulighed for at få skræddersyede fritidshuse, der indfrier ens drømme og lever op til ens forventninger.

Kvalitet fra sokkel til tag

Når det kommer til energiforbruget, er PLANET Huse i en energiklasse for sig. Har man tidligere haft et fritidshus, der brugte meget energi, vil man opleve det ganske anderledes med et miljørigtigt og særdeles energi- og klimavenligt bjælkehus fra PLANET Huse. Det er rendyrket kvalitet, hvor der bliver testet og kvalitetssikret på alt. Alle huse opfylder naturligvis kravene til byggereglementets BR10 krav og mere til. Faktisk bliver de isoleret hele 25% bedre end minimumskravene, hvilket sikrer et stabilt hus, der holder godt på varmen. I samarbejde med to af landets største og førende ingeniørfirmaer er PLANET Huse i stand til at levere uovertrufne fritidshuse, der er af så høj standard og kvalitet, at det ikke fås bedre. Der bliver i øvrigt ført eftersyn med alle huse efter to år, hvor der bliver tjekket godt efter i sømmene for at se, om alt er, som det skal være.

Integritet og erfaring

Siden 1988 har PLANET Huse været et byggefirma med stor faglig integritet. Det gælder alt fra det indledende møde med kunden, til det sidste søm er hamret i. Har man behov for hjælp til finansiering, rådgivning om de forskellige hustyper og muligheder samt materialevalg, er de mange års erfaring medvirkende til, at du får en fornem service. PLANET Huse garanterer hurtig opførelse og konkurrencedygtige priser, da alt kommer af ensartet kvalitet fra Ribe, hvor de selv fabrikerer deres unikke materialer. Vil man være sikker på at få et energirigtigt fritidshus, der er bygget med stolte, danske håndværksmæssige traditioner, er PLANET Huse det ypperste på det danske marked netop nu.

https://resedagear.com

Skriv et svar