Please assign a menu to the primary menu location under menu

Arkiver

Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Nordjysk webshop tilbyder et væld af IT-reservedele og tilbehør

Onlinehandel er i dag en stor del af manges hverdag. Familier med fuldtidsarbejde og børn har måske ikke tid til at handle i fysiske butikker og her er webshops populære. Det er nemt og hurtigt at handle online, og det har den nordjyske virksomhed, Datamarked.dk, benyttet sig af. De tilbyder et hav af IT-reservedele, tilbehør og brugt elektronik.

 

I dagens Danmark kan man næsten købe alting på nettet – lige meget om man har brug for IT-tilbehør eller dagligvarer. Forbrugeren sparer typisk både tid og penge ved onlinehandel, og det er også en af grundene til, at det er mere populært end nogensinde før. Der er dog mange fordele og nogle ulemper ved at være en virksomhed med webshop. Der er mange konkurrenter på markedet, hvilket giver kamp til stregen om kunderne. Sørger man derfor for at have konkurrencedygtige priser samt god kundeservice, så er chancerne for at få succes ret store. Den nordjyske virksomhed, Datamarked.dk, har i hvert fald knækket koden til en succesfuld webshop med glade og tilfredse kunder.

Fra 40 kvadratmeter til 2000 kvadratmeter

Virksomheden startede op i 2005 og havde primært fokus på salg af brugte bærbare computere. Dengang havde de omkring 40 kvadratmeter lager og kontor, hvilket de senere hen er vokset ud af. Nu har virksomheden stor succes med salg af alt indenfor IT-reservedele, tilbehør og brugt elektronik. Derfor har de nu et stort lager og kontorfaciliteter på 2000 kvadratmeter for at kunne give kunderne den bedste service. De mange kvadratmeter sikrer plads nok til et alsidigt udvalg, så chancerne for at finde det, som man går og mangler, er gode.

Med den positive udvikling sørger de også for at have medarbejdere, som alle har en stor viden og godt kenskab til deres varer, så god rådgivning kan gives både før og efter et køb.

Garanteret hurtig levering

Når man handler online, ønsker man, at ens varer ankommer hurtigt. Dette sørger virksomheden for, da de har fokus på hurtig forsendelse i Danmark og Norden. Vil man hellere selv afhente, kan dette også nemt arrangeres. Den nordjyske virksomhed har hjemme i Nørresundby, hvor størstedelen af deres varenumre også befinder sig.

På deres hjemmeside kan du finde deres store udvalg og læse mere omkring virksomheden – se blandt andet det store udvalg af brugte iphones her.

Skriv et svar