Arkiver

E-handel

Midtjysk virksomhed forhandler et stort udvalg af populære tøjmærker online 

Annonce

Solens stråler rammer omsider det danske land, og det er end ikke for sent at finde den rette kjole til sommergarderoben. Webshoppen, SJtekstilogkunst.dk, har åbnet dørene op for et mangfoldigt udvalg af dametøj og kunstartikler til hjemmet. Med en elegant, jordnær og trendy stil fremstilles virksomhedens bæredygtige tøj i bl.a. i hør, bomuld og skind.

Mange danskere vil gerne ud i det blå, selv når de ikke har klipklapper på. Det er da også nu, der er højsæson for korte såvel som lange ture og ferier, så det handler om ikke at lade muligheden gå sig forbi. Til at tjene formålet vælger mange danske kvinder at genopfriske svømmedragten og den efterhånden kedelige garderobe. Det er da også muligt at spendere og bytte ud uden at få dårlig samvittighed med tøj fra den populære webshop, SJtekstilogkunst.dk. Virksomheden, med deres øje for komfortabilitet, har erfaring og øje for det skønne og elegante og gør en dyd ud af skabe et sortiment med ekstra finish. Foruden damewear har de også et bredt udvalg af accessories, som jævnligt finpudses, så kunderne får lov til at følge en forretning med dynamisk og god kvalitet.

Udbud på alle størrelser

Om der er behov for en strandtaske til charterferien, komfortable og sommerlige hørbukser til de lune aftener eller det helt rigtige smykke til sommerfesterne på terrassen, kan SJ Tekstil & Kunst garantere et godt køb til favorable priser. Den fysiske butik, som er placeret i Kjellerup, blev åbnet med et ønske om at give danske kvinder mulighed for komfortabelt, elegant og prisvenligt tøj til garderoben. Siden da har efterspørgslen også fundet sin plads, og butikken har udviklet sig til det online salg, det nu også er i dag.

En værdi, der gør sig gældende i virksomhedens salg og service, er blandt andet det store udbud af plus size tøj, da de ikke mener, at det bør være en hindring at klæde sig elegant og behageligt – uanset størrelse og form.

Rejser Europa tyndt

Der stræbes efter den bedste kvalitet hos SJ Tekstil & Kunst, og derfor gør virksomheden en ekstra indsats for naturlige, slidstærke og trendy varer, som forbrugeren også har råd til. Derfor springes et par led over med hensyn til produktion og manufaktur, så der er mulighed for at sikre kunderne det bedste tøj til den lavest mulige pris.

Street One, Paris og andre populære mærker kan findes på virksomhedens webshop. De største modebyer i Europa besøges på vejen til de favorable priser, og hvert eneste tøjelement er håndplukket af virksomhedens modeeksperter. Se et stort udvalg af tøj fra Street One på webshoppen.

Skriv et svar