Arkiver

Nyheder

Er du ejer af en nystartet virksomhed? Få tips og tricks her

kurser

Annonce

Hvis du er i gang med at stable en virksomhed på benene, så er der umiddelbart uoverskueligt mange ting, der skal ordnes og være på plads, før du med ro i sindet kan give dig i kast med alt det, det i virkeligheden handler om.

Når du opretter en virksomhed, så er der en masse praktiske ting, du skal tage hensyn til. Ud over at lave en forretningsplan, vælge en virksomhedsform, få et CVR-nummer, skabe et godt og overskueligt overblik over moms og skat, budgetter, forsikringer og diverse tilladelser, have styr på årsregnskab og bogføring, så skal du også overveje, hvordan kontoret skal indrettes. Hvad har du og dine ansatte brug for i det daglige arbejde, og hvordan håndterer I indkøb af kontorartikler osv.? Til indretning af kontoret har du naturligvis også brug for en masse forskelligt udstyr, og hos Wupti kan du være sikker på at finde rigtig mange af de ting, du skal bruge. Skal du købe stort ind af fx computere, skærme, printere, samt udstyr hertil såsom mus, tastatur, USB-sticks og hvad du ellers kan komme i tanke om, så kan du lynhurtigt få varerne leveret til kontoret, så du kan få tingene sat op og komme på plads i løbet af kort tid. Lyder det som noget for dig, så kan du se her og blive inspireret til indretningen af dit nye kontor.

Dygtiggør dig igennem kurser

Efterhånden som du får styr på din virksomhed og tingene begynder at glide, så er det altid en god ide at overveje, hvilke muligheder du har for selv at udvikle dig, samt hvad du kan gøre for at dine ansatte kan blive dygtigere. Som leder er det vigtigt at have en god forståelse for dine medarbejdere, så du formår at sætte dig ind i deres behov. Men det kan være svært at tolke andre mennesker, og derfor tilbyder NLP Aalborg en masse forskellige kurser, der blandt andet kan gøre dig klogere på andre mennesker. Et Enneagramkursus giver dig indblik i forskellige personlighedstyper, og giver dig dermed et indgående kendskab til de forskellige adfærdsmønstre og psykologiske natur. Ud over dette, kan du også tage kurser i coaching, eller du kan sende din HR-afdeling afsted til et sådan kursus. Klik ind på www.nlpaalborg.dk og læs meget mere om de mange tilbud. Som virksomhedsejer eller medarbejder kan man ikke få erfaring eller viden nok. Derfor er det altid en god ide at overveje, hvilken muligheder der er for videreuddannelse og –udvikling.

Denne artikel er betalt og lavet i samarbejde med de nævnte hjemmesider i artiklen.

Skriv et svar