Arkiver

Blog

Ny dansk side skal hjælpe danskerne med at låne penge

Annonce

Det nye danske website, Lånio.dk, vil revolutionere danskernes måde at låne penge på.

Når danskerne fremover skal låne penge online, bliver det ikke på den traditionelle facon. Det vil det nye danske website, Lånio.dk, nemlig lave om på.

Når den danske forbruger skal låne penge på nettet, foregår det traditionelt sådan, at han eller hun finder en af de mange sammenligningssider gennem Google. Disse finansielle sammenligningstjenester præsenterer forbrugeren for en liste over banker med tilhørende standardpriser på renter og gebyrer. Ud fra listen kan låntageren så selv vælge, hvilken bank man ønsker at ansøge hos.

Det mener teamet bag Lånio.dk at kunne gøre bedre. Ifølge kommunikationschef, Martin Jørgensen, bliver processen både hurtigere, enklere og mere gennemskuelig for de danske låneforbrugere:

Vores banebrydende koncept og system gør, at de danske forbrugere på få minutter kan indhente skræddersyede lånetilbud fra flere banker med kun én låneansøgning”, fortæller han.

Det banebrydende koncept i detaljer

Lånio.dk vil for alt i verden væk fra de traditionelle bank-lister, der kun indeholder standardpriser. Derfor har man udviklet et internt system, der snakker sammen med systemerne i de danske banker.

Med de samarbejdende systemer bliver det muligt for den danske låner at indhente flere tilbud med individuelle priser, selvom der kun udfyldes én låneansøgning. Når de personlige behov og informationer er udfyldt på Lånio.dk, sendes disse nemlig til bankerne. Herfra foretager bankerne en kreditvurdering, hvorefter der sendes lånetilbud tilbage direkte til ansøgerens e-mail.

Når alle bankerne har afgivet deres lånetilbud til ansøgeren, kan han eller hun sort på hvidt vurdere, hvilket der er bedst og billigst.

Stor erfaring i den finansielle branche

Det danske lånemarked er ikke nyt for teamet bag Lånio.dk. Siden 2013 har man nemlig også drevet siden Mikonomi.dk, der foruden forbrugslån sammenligner finansielle produkter som boliglån og forsikring ligesom det også er muligt at beregne billige billån.

På dette site anvender man den gammeldags model for forbrugslånsammenligning, men man er ikke i tvivl om, hvilken vej det går:

Når først børnesygdommene på Lånio.dk er rystet af og vi kommer rigtigt i gang, kan vi ikke se nogen hindring for at rulle konceptet ud på Mikonomi også”, afslutter han.

Skriv et svar