Content Ad SpaceSponsoreret indhold

Dansk forsikringsselskab vil sikre unge billigere bilforsikringer

bilforsikring til unge

I dag er udbuddet af forsikringsselskaber stort stigende og det kan være udfordrende at finde frem til den rette forsikring, der matcher både ens egne behov og den bil, man har købt – og særligt er det for mange unge svært at finde en passende bilforsikring, da priserne tit og ofte kan være relativt høje, når man som ung ønsker at få sin bil forsikret. Derfor har den danske virksomhed, Techno Forsikring, valgt at lægge deres fokus på at kunne tilbyde en billig bilforsikring til unge.

 

bilforsikring til unge

Ekstra mange fordele til de unge bilister

Elitebilist under 25 år: Er du 21 år og har du kørt skadefrit de sidste 3 år, placeres du under betegnelsen ”Elitebilist”.

Nøgledækning: Er uheldet ude ved tab eller stjålen nøgle, dækker forsikringen også udgifterne til udskiftning af den nye nøgle.

Ingen K/M begrænsning: Uanset hvor langt og hvor meget du kører, skal du ikke bekymre dig om prisstigning af forsikringen. Det letter hverdagen og gør det sjovere at køre langt.

Dækforsikring: Skulle det ske, at dine dæk inden for de første 2 år fra købsdatoen bliver udsat for skader, dækker forsikringen også dette. Det kan være punktering eller skader i tilfælde af, at bilen rammer kantsten.

Dækning af ekstraudstyr: Dit ekstraudstyr, der er fastmonteret i det omfang det er indregnet i køretøjets forsikringssum, er herunder også dækket.

Billig kaskoforsikring til unge: Uanset alder skal det være muligt at opnå økonomisk sikkerhed, og derfor kan du som ung tilkøbe en kaskoforsikring til din bil, så du med ro i maven kan køre ud blandt andre bilister.

Priser der matcher de gode fordele

Du skal være fyldt 21 år, før du kan tegne en bilforsikring gennem Techno Forsikring. Priserne på forsikringen afhænger af din alder og bilens nyværdi. Er du elitebilist, er der også penge at spare.

Er du mellem 21-25 år, ligger priserne fra 470 kr. som elitebilist med en nyværdi på 120.000 kr. og med en selvrisiko på 6.611 kr.

Er du over 26 år, ligger priserne fra 331 kr. som elitebilist med en nyværdi på 120.000 kr. og med en selvrisiko på 6.611 kr.

En bilforsikring der er værd at overveje

Er du blevet nysgerrig og ønsker du at læse mere om de gode fordele og priser, kan du finde meget mere information på hjemmesiden, Technoforsikring.dk.