Arkiver

Sponsoreret indhold

Uddan dig til at blive en stærk spiller inden for den digitale verden

Drømmer du om at arbejde med online markedsføring, digitalt design eller et helt tredje område inden for den digitale verden, så er det første vigtige skridt at vælge den helt rette uddannelse

 

Der er ingen tvivl om, at den digitale verden fortsat vil udvikle sig med hastige skridt. For virksomheder, som gerne vil være med på beatet, gælder det derfor om konstant at følge med i de nyeste trends på den digitale front. Med den rette uddannelse og løbende efteruddannelser inden for online markedsføring, digitalt design eller lignende, er du et stort skridt tættere på at blive en vigtig spiller for disse virksomheder. Det er et enormt spændende og hastigt udviklende felt, som, med den helt rigtige uddannelse, kan give dig en masse interessante karrieremuligheder.

 

Én af de uddannelsesinstitutioner, der virkelig er med fremme, når det kommer til uddannelser inden for den digitale verden, er IBA Erhvervsakademi Kolding. Det er de, fordi de har stort fokus på at være med til at udvikle erhvervslivet inden for blandt andet salg og markedsføring. Derudover sørger IBA hele tiden for at være med på beatet, og kunne tilbyde de bedste uddannelser, ved at lægge vægt på idéudvikling og innovation på alle uddannelserne.

 

Online markedsføring på et strategisk og taktisk niveau

Stræber du efter at få en bred viden om marketing, salg, ledelse, kommunikation og økonomi, er en uddannelse til markedsføringsøkonom med stor sandsynlighed lige noget for dig. Denne uddannelse giver dig et grundigt indblik i, hvordan en stilling inden for salg eller marketing fungerer rent praktisk ude i virksomhederne. Du bliver blandt andet klædt på til at kunne varetage marketingopgaver fra planlægning til implementering og tilføre nye ideer og metoder til opgaverne.

 

Vigtigst af alt, vil du naturligvis også lære om online markedsføring på et strategisk og taktisk niveau. Det betyder, at du får solid viden til at kunne træffe de rigtige marketingbeslutninger, der gavner den virksomhed, du ender med at arbejde i.

 

Med en uddannelse til markedsføringsøkonom bliver du godt rustet til erhvervslivet. Du kan arbejde bredt med markedsføring, salg og kommunikation, hvilket giver dig gode karrieremuligheder inden for strategisk arbejde med online markedsføring.

 

Interaktivt design og digital kommunikation

Er du derimod en langt mere kreativ type, som synes, det er interessant at dykke ned i grafisk design og programmering, bør du stile efter en uddannelse med fokus på webdesign og online kommunikation. På uddannelsen Multimediedesigner hos IBA får du rig mulighed for at styrke dine kreative fagligheder og samtidig opbygge en masse digital viden, hvilket er en stor fordel, når du skal ud i erhvervslivet.

 

Hvis du stiler efter at få et job inden for digitalt design, programmering og online kommunikation, er det vigtigt, at du har stærke kompetencer, både på den visuelle og den tekniske side. På en uddannelse til multimediedesigner er det netop det, der er i fokus. Du lærer at arbejde med interaktivt design og digital kommunikation på alt fra smartphones og tablets til computere og storskærme. Det giver dig blandt andet de færdigheder, der skal til for at kunne programmere, designe websites, lave små animationsvideoer og lignende, som du uden tvivl får brug for, når du søger et arbejde inden for den digitale verden.

 

Som multimediedesigner har du rigtig mange forskellige jobmuligheder, og du kan blandt andet komme til at arbejde med grafisk design, programmering, videoproduktion, online markedsføring og meget mere.

 

Sørg for at vælge din uddannelse med omhu, så du lander det helt rette sted, der kan føre dig videre til drømmejobbet. Der er nemlig et væld af gode uddannelser på den digitale front derude, så vælg efter dine interesser, og hvad du ønsker at arbejde med på sigt.

Skriv et svar