Arkiver

E-handel

Uniwatches sælger sine ure udover Danmarks grænser

Annonce

Uniwatches er en dansk online virksomhed som siden 2009 har solgte ægte armbåndsure fra alle de populære mærker fra ikke mindst modebranchen, men som ligeledes er eksperter indenfor de mere veletablerede mærker såsom Casio, Citizen og ikke mindst de fine Seiko ure. Den danske webshop har nu i længere tid søgt udover landets grænser for at kapre nye markeder.

Uniwatches.dk er uden sammenligning den største webshop indenfor ure i Skandinavien, målt på udvalg. Siden 2009 er hele Danmark blevet serviceret med originale armbåndsure i alle mulige former, men igennem de senere år er det store udland også blevet kapret i jagten på fortsat at opretholde gode markedsandele i branchen.

Betydningen af Google og Adwords
”At drive en virksomhed er som at have sit eget barn.” udtaler Chris Kaiser Sørensen, direktør hos Uniwatches. Det kræver omsorg, kærlighed og ikke mindst opmærksomhed. Hvis ikke du er klar til at dedikere dette, så har virksomheden ingen chance for at overleve og hvis ikke du konstant udvikler på konceptet, så kommer der en konkurrent og overhaler dig indenom og så kan løbet været kørt.

Når du driver en onlineshop, så er du i høj grad afhængig af Google og hvordan giganten ser på din hjemmeside. I ”gamle dage”, som vel egentlig kun er få år siden, kunne man nærmest gøre som man havde lyst, og Google vil stadig give dig en god placering i sit søgeresultat. I dag er kravene blevet enorme, så man på den måde er nødsaget til at være OBS på alt hvad der sker indenfor søgemaskineoptimering. Derudover så er konkurrencen på et ord som ”ure” så massiv, at et hav af forskellige virksomheder kæmper om top 3 indenfor samme keyword, hvilket gør at du i den moderne tidsalder bliver nødt til at tænke kreativt, for at opnå markedsandele og dertil salg i din netshop. Derudover har Google selv overtaget en stor del af kagen ved at kapre topplaceringerne i deres eget søgeresultat, så der betales uhyre store summer per klik, når man forsøger at lave et salg. Da Google i tidernes morgen startede med Adwords kunne man slippe afsted med en beskeden pris per klik, men i dag har alle budt hinanden op og man betaler nu mere end hvad man reelt har råd til, hvilket i sidste ende kun er til gavn og glæde for Google.

Nye lande er vejen til succes
Netop det faktum at Google selv tager så stor en del af kagen har bevirket, at Uniwatches har søgt mod nye markeder for at hive ekstra ordrer ind fra nær og fjern. ”Vi fortsætter med at udvikle os hver dag, og har bygget på med 4 nye lande indenfor det sidste års tid, for selvom vi har en masse ure på tilbud og de bedste priser i Danmark, så tæller vores befolkningsmasse ikke mere end godt 5 millioner, så vi er nødsaget til at se udover Danmarks grænser, hvis vi vil have succes” fortæller Chris Kaiser Sørensen.

I Danmark er vi dygtige til mange ting og ikke mindst kreative og arbejdsomme, men markederne i det store udland og Europa er super interessante, så det er bare med at komme i gang med at få oversat din hjemmeside. Det bør struktureres, så tingene kan rulle professionelt, så du ikke har behov for væsentligt forøgelse af mandskab, men kort sagt ridder videre på dit etablerede setup. Heldigvis er der kommet en lang række forbedringer indenfor nethandel, som gør at risikoen for svindel er blevet mindre, hvilket i mange år har været en kæmpe frygt og stopklods for de forskellige danske webshops, men der er sket så meget positivt, også på den front, at det bare er at komme i gang og få erobret de nye markeder som ligger lige for herunder ikke mindst Sverige og Tyskland.

Skriv et svar