Arkiver

Sponsoreret indhold

Ny form for kvalitetskontrol sikrer fejlfri produktion

Den danske virksomhed TriVision har stor succes med deres nye kvalitetssystem. TriVision har udviklet et teknologisk system, som kan inspicere produkter, når de kører på samlebåndet. Flere virksomheder kan med dette system undgå at skulle overvåge deres produktion for at sikre, at varerne pakkes korrekt.

Systemet fra Trivision er fremstillet til at sørge for, at alle færdigproducerede varer pakkes og mærkes korrekt. For en virksomhed er det vigtigt, at de produkter, man sender ud, er ens, og derfor skal indpakningen være ensartet, og de labels, som sidder på produkterne, skal være ens. Når produkterne scannes, tjekker systemet, om varerne har den rette form og de rette informationer på sig. Produkter med fejl sorteres fra, så kun de fejlfrie produkter sendes ud.

Produktionsfejl nedsættes markant

Mange virksomheder har med stor glæde anvendt systemet fra TriVision. Virksomhederne oplever en markant nedsættelse af produktionsfejl, og dette har stor indflydelse på det endelige produkt. Kontrollen af produkterne kan gå helt ned i millimeter detaljer, så virksomheder kan sikre, at alle produkter, de sender ud, er ens. At kunne sikre en fejlfri produktion er en væsentlig optimering, som mange virksomheder kan spare penge på, og dette har banet vejen for TriVisions succes.

Sådan fungerer det

Kvalitetskontrollen foregår meget simpelt. Systemet indstilles med en master, som scanningen af produkterne på båndet foretages ud fra. Hvis produkterne på båndet adskiller sig fra masteren, så bliver de sorteret fra. Alle produkter med en fejl kan dermed rettes til eller destrueres, så man undgår at sende produkter med fejl ud til kunderne. En investering i denne kvalitetskontrol fra TriVision kan dermed være med til at sikre glade kunder, som ved enhver levering modtager fejlfrie produkter.

TriVision machine vision system er en ny og mere teknologisk avanceret kvalitetskontrol, som kan gøre en forskel i mange produktionsvirksomheder. Systemet er især anvendeligt hos produktionsvirksomheder, som har brug for at indpakke og markere eksempelvis fødevarer, elektronik eller medicinske produkter hvor indpakningen skal være ens.

1 kommentar

Skriv et svar