Arkiver

Nyheder

Nyt madforum med fokus på teknikker og råvarer i kraftig vækst

Annonce

Forummet hedder GastroFun.dk og de tre stifteres stærke interesser for madtilberedningsmetoden sous vide, kødmodningsprocessen dry aging (krogmodning/tørmodning af kød), molekylær madlavning, bagning og desserter.

Det nye forum er dog for alle. “Vi tror ikke på det polerede billede af retter der er perfekt anrettede og tilberedt uden problemer. Vi ser også billedet af den kæmpestore opvask og de mislykkede forsøg.” siger Per, der er redaktør og medstifter. “Vi vil gerne vise hvordan vi leger i køkkenet og at madlavningen bliver en sjov og underholdende aktivitet hos os.”

Der kommer nye metoder til og gamle teknikker bliver hentet frem for at man kan få en forståelse for hvordan man laver mad, både i dag og traditionelt. Vores venner og familie deltager og vi udveksler erfaringer – både de gode og de dårlige.

Derfor håber stifterne også på at danskerne vil tage forummet til sig og selv være med til at dele erfaringerne fra køkkenet.

Visionen er at opnå et site der summer af aktivitet fra både skribenterne og brugerne. Hvor alle kan deltage og få inspiration fra de mange forsøg der enten har slået fejl eller som er lykkedes.

Siden blev startet op i oktober måned og væksten er høj, både på antallet af brugere i forummet samt besøgstallet. Det kan ses på bl.a. bagværks- samt dessertopskrifter, der er blandt de mest læste historier/opskrifter på siden.

Sous vide teknikken har vundet stort indpas i danskerne bevidsthed de sidste par år og er gået fra noget der kun kunne købes på nettet i specialbutikker til at være allemandseje og noget der kan købes i et almindeligt supermarked. ”Vi oplever at dry aging er i gang med at vinde stort indpas i danskernes bevidsthed, da vi bliver bombarderet med spørgsmål omkring det af vores læsere/brugere både pr. mail og via vores Facebookgruppe Danske Dry Aging Entusiaster. Vi gør alt hvad vi kan for at finde eksperter der kan hjælpe os med at besvare dem. siger Ronnie, der er redaktør på siden.

2 kommentarer

 • It’s easier than Forex. It’s not sheer luck, though! $ 151 430 Paid to our traders yesterday. $ 154 805 Paid to our traders yesterday. Register now and get 10.000 virtual FUNDS in case of right forecast! This is FREE! подробнее здесь pp82a.tk

 • For at præsentere mig selv, Michael Benson, jeg er privat kreditor, giver jeg et minimumslån på 5.000 EUR eller tilsvarende i andre valutaer til 3% rentetilskud, en økonomisk mulighed for døren, for hurtigt at få hende 2018 kredit. Der er så mange mennesker, der søger økonomiske muligheder eller hjælper rundt om hjørnet og steder, og de kan ikke engang nå det, men her. Finansieringsmuligheder ved døren og har derfor ikke råd til at gå glip af denne mulighed. Denne tjeneste gælder for personer, virksomheder, forretningsfolk og kvinder samt tilgængeligheden af ​​det beløb, du ønsker at modtage flere oplysninger. Kontakt os via e-mail: MICHEALBENSONLOANAGENCY@GMAIL.COM
  Kredit ansøgningsskema og Retur.

  Fulde navn ……………..

  Privat telefonnummer …………….

  Land ………………

  Adresse ……………

  Stat ……………

  År …………..

  Tidligere logget på eller ej. ………….

  Lån påkrævet. ………………

  Låneperiode ……………

  Beskæftigelse ……………..

  Månedlig indkomst …………………

  Som en anerkendelse af disse oplysninger sender vi dig vores aftale om en restitutionsplan og, hvis du accepterer vilkårene og betingelserne, kan du blive krediteret på din kredit afhængigt af din sværhedsgrad, haster og tillid.
  Se frem til det hurtige svar.

  opmærksomt

  Micheal Benson

Skriv et svar