Arkiver

Blog

Er segboardet stadig en trend?

Annonce

Segboards har efterhånden været på markedet i nogle år, men kan man stadig kalde segboardet for en trend? Hvornår er noget en trend og hvornår stopper det med at være en trend? Siden segboardet begyndte at trende i 2015 er der sket meget med udviklingen af det lille balanceboard. Vi har set på skateboardets nyeste udvikling.

Segboardet er fremtidens skateboard, og det lille board kan nu meget mere end bare at køre frem og tilbage. Hvis du endnu ikke ved, hvad et segboard er, så er du nok en af de eneste. Over de sidste år er der blevet sat stor fokus på det lille segboard – og det er både på godt og ondt.

Men hvorfor er det så populært blandt børn og unge?

Sandheden er at segboards stadig er utrolig populære blandt børn og unge, og det skyldes sandsynligvis, at segboardet er en sjov og anderledes måde, hvorpå de unge kan transportere sig på uden at skulle være en bestemt alder. Børn og unge er ofte de første til at tage en trend til sig, men segboards er ikke kun for børn og unge. Alle aldre kan få noget ud af segboardet, og det kan bruges som transportmiddel og øge brugerens balanceevne.

Hvis man kiggede på gadebilledet bare 10 år siden, så var det fyldt med unge, der susede rundt på rulleskøjter og løbehjul. Det er der stadig nogle unge, der gør, men elektronikken har overtaget med teknologiens nye muligheder. Segbordet kombinere det sjove element med det praktiske element, og det er med til at gøre segboardet endnu mere populært.

Den nyeste udvikling

Siden segboardet først blev set i gadebilledet, er der sket meget med det lille balanceboard. Det kan nu fås med Bluetooth højtalere, så man kan høre musik imens man laver seje tricks. Nogle segboards er udstyret med en HD-skærm, der gør det muligt at se farten og segboardet er udstyret med ekstra store hjul, så det kan bruges på alle slags terræner.

Segboardet er nu meget mere end et legetøj, hvor man skal holde balancen. Det er en kombination af leg, balance og fart og det er et tegn på, hvor langt vi er i den teknologiske udvikling siden vi kørte rundt på rulleskøjter og løbehjul.

Man behøver ikke at frygte for overophedning eller brand, hvis man køber de nye kvalitetssegboards. Det er stadig vigtigt, at man køber segboards af god kvalitet og ikke nøjes med ”Kina-bras”. Hvis man køber den dårlige kvalitet, så kan man regne med, at segboardet ikke holdersærlig længe og i værste tilfælde kan de bryde ud i brand. Hvis du vil sikre dig, at dit segboard er af en god kvalitet, skal du købe hos en dansk forhandler, der lever op til alle kravene. Segboard.nu sælger kvalitets segboards og endda til gode priser.

2 kommentarer

 • Jeg heter Amanda Clark fra Ohio, jeg lovet å dele vitnesbyrdet om de gir meg lånet jeg ba om fra dem, etter å ha søkt etter lån fra ulike organisasjoner, banker og lånefirmaer, var jeg så ødelagt og deprimert, så jeg bare rullet gjennom Internett og jeg var så heldig å finne dette lånet selskapet og jeg ba om lån innen bare 48 timer etter å ha gitt alt de trengte for å verifisere om jeg skulle betale tilbake lånet de ga meg $ 70,000.00 og jeg skulle begynne å betale tilbake lånet i 9 måneders tid Trust Fund Finance Service er det beste lånevirksomheten noensinne ….. Jeg vil slippe e-postkontakten nedenfor, jeg anbefaler dem til deg. E-post: trustfundfinaceservice@gmail.com

 • BEST AVAILABLE WAY TO FINANCIAL FREEDOM {upstoxfunding@yahoo.com}
  Are you looking for financial freedom? Are you in debt, you need a loan to start a new business? Or you collapse financially, do you need a loan to buy a car or a house? Have you ever been rejected by your bank in ever finance? You want to improve your financial? You need a loan to pay off your bills pay off? No more looking, we welcome you for an opportunity to get all types of loans at a very affordable 3% interest rate for others. For information, contact us now by email at: {upstoxfunding@yahoo.com}

  Do you have a bad credit? Do you need money to pay bills? Is it necessary to start a new business? Do you have an unfinished project due to poor funding? Do you need money to invest in any specialty that will benefit you? And you do not know what to do. We offer the following loans;both Personal loans [secure and unsecured], Business loans [secure and unsecured] ,combination loans ,Student loans,Consolidation loans and so many others.

  Company name: UPSTOX FUNDING
  Company Email: upstoxfunding@yahoo.com
  Text/Call :(302) 273-5794.

Skriv et svar