Arkiver

Blog

Top moderne tandbehandling i Thy

Annonce

På Tigervej i Thisted ligger en nyindrettet topmoderne tandklinik. Klinikken er indrettet med den nyeste teknologi, der sikrer klinikkens patienter høj kvalitet i behandlingen og behandlinger med ingen eller meget lille gene.

Tandlæge Anne-Mette Holm tog de helt store spendere-handsker på, da hun i 2016 igangsatte indretningen af den store tandlægeklinik i Thisted. Ikke blot havde Anne-Mette ambitioner om, at klinikken skulle vokse, men hun ønskede også, at både patienter og personale skulle tilbydes det bedste og nyeste inden for behandlingstekniske løsninger.

Og netop tandbehandlinger er et område, hvor der sker store teknologiske fremskridt. Tiden er for længst løbet fra store bor og smertefulde udboringer af tænderne. På tilsvarende vis er de kvalmende aftryk, der benyttes i forbindelse med udvikling af kroner, broer og implantater også på vej ud af de klinikker, der følger med i den teknologiske udvikling. Hos tandlægen.dk Tigervej Thisted tilbyder tandlægen, som alternativ til de traditionelle aftryk, at scanne tænderne. Det foregår med en lille scanner, som behandleren eller klinikassistenten fører rundt i munden, og bagefter har tandlægen et komplet tredimensionalt billede af tandsættet. Med det udgangspunkt kan tandlægen for eksempel designe en ny krone eller bro, så både form og farve falder naturligt ind i tandrækken.

Digitalt foto af tænderne

Der er ofte behov for røntgen foto af tænderne, enten som led i den forebyggende behandling eller som led i andre typer af tandbehandling. Men også her er der kommet tidsbesparende og effektive digitale løsninger. Med de digitale muligheder sparer patient og tandlæge minimum 10 minutter på fremkaldelse af billederne. Desuden er billederne af en bedre kvalitet, hvilket blandt andet giver tandlægen mulighed for at lave mere præcis løsninger fx i forbindelse med placering af implantater.

Men når det er sagt, så er tandbehandling fortsat et håndværk, der sætter høje krav til nøjagtighed og kvalitet – den teknologiske udvikling har ikke overtaget tandlægens opgaver. De har bare givet mulighed for at løfte kvaliteten i arbejdet, tandlægen udfører. Og netop det var afgørende for Anne-Mette Holm, da hun valgte at indrette klinikken på Tigervej med den nyeste teknologi. Til gavn for patienternes tandsundhed og til gavn for behandlernes kvalitetsbevidsthed.

Smertefri behandling

Mange danskere lider af tandlægeskræk. Hos tandlægen.dk på Tigervej er personalet meget imødekommende og forstående overfor den enkelte patients behov i forhold til at overvinde sin tandlægeskræk. Personalet sætter tid af til dialogen med patienten og i forbindelse med eftersyn og behandlinger sikrer både behandler og klinikassistent, at besøget gennemføres med omsorg, og at der er god rar og tryg stemning mellem behandlerteam og patient.

Tandbehandling i narkose

Men for nogen er det fortsat ikke nok i forhold til at passe sine regelmæssige eftersyn og eventuelt få gennemført de nødvendige behandlinger af tænderne. Disse patienter kan få behandling under narkose hos tandlægen.dk på Tigervej: https://tandlaegen.dk/thisted

Hvis patienten vælger behandling i narkose, vil der være en narkoselæge tilstede under hele behandlingen. Narkoselægen lægger patienten i narkose og overvåger patienten, og inden tandlægen afslutter behandlingen sikrer tandlægen at der er lagt nødvendig lokal bedøvelse, så patienten er smertefri ved opvågning.

1 kommentar

  • Jeg heter Amanda Clark fra Ohio, jeg lovet å dele vitnesbyrdet om de gir meg lånet jeg ba om fra dem, etter å ha søkt etter lån fra ulike organisasjoner, banker og lånefirmaer, var jeg så ødelagt og deprimert, så jeg bare rullet gjennom Internett og jeg var så heldig å finne dette lånet selskapet og jeg ba om lån innen bare 48 timer etter å ha gitt alt de trengte for å verifisere om jeg skulle betale tilbake lånet de ga meg $ 70,000.00 og jeg skulle begynne å betale tilbake lånet i 9 måneders tid Trust Fund Finance Service er det beste lånevirksomheten noensinne ….. Jeg vil slippe e-postkontakten nedenfor, jeg anbefaler dem til deg. E-post: trustfundfinaceservice@gmail.com

Skriv et svar